Meaʻai

ʻO nā kīʻaha momona momona me nā mea ʻala a me nā mea kanu

Mākou e hoʻomākaukau i ka ʻai pālua me nā hercules a me nā mea ʻai mai ka puaʻa puaʻa. E hana i nā cutlets palupalu, lush a me nā mea hānai, hoʻohui i ka zucchini, aniani ʻala a me ka oatmeal a i ʻole hercules i ka ʻiʻo i ka minced. Kuke mākou i nā ʻōpala i loko o ka umu me nā ʻōpala liʻiliʻi. I ka hopena, loaʻa iā mākou ka pā i ka mea ʻaina maikaʻi a me ka mea maikaʻi me ka pākaha ʻaoʻao haʻahaʻa-calorie. No ka mea e mālama pono ana i kā lākou kīʻaha a me ka manawa manawa, ʻo kēia ʻanuʻu he akua akua.

ʻO nā kīʻaha momona momona me nā mea ʻala a me nā mea kanu

ʻAʻole ia he mea huna i hānai ʻia i ka ʻiʻo a i ʻole kahi mea minced me ka hoʻoneʻe ʻana i ka momona i hoʻoulu ʻia i ka ʻiʻo maloʻo. ʻO nā lau momona hou, ma kā mākou zucchini a me nā ʻuala, e hoʻomoʻa i nā ʻokiʻoki, a me ka oatmeal e hoʻoulu i ka wai momona ʻona a ʻaʻole e hoʻokuʻu iā lākou e lele i kahi papa palaoa.

Hiki ke kuke ʻia e nā ʻōpala e like me kēia laʻana i loko o kahi pāluahi pālua a i ʻole ka microwave umu - ua loaʻa iā ʻoe ka kīʻaha maikaʻi.

  • Ka wā kuke: 40 mau minuke
  • Nā Mahu Kū Kūʻai: 4

Kūpono no ka hoʻomākaukau ʻana i ka ʻokiʻoki ʻai me nā mea aʻa a me nā mea ʻai.

  • 450 g kīwī kalo;
  • 1 Kāpena;
  • 1 2 zucchini liʻiliʻi;
  • he paio o ka oamona huluhulu a me ka pā;
  • 60 g o nā hercules;
  • 5 g papa paprika;
  • 5 g kekoke huila;
  • 400 g o kāoti ʻōpio;
  • ka paakai, ka pepa, ka aila oliva.

ʻO ke ala e hoʻomākaukau ai i nā ʻoki ʻai ʻono me nā ʻōmole a me nā lau

Me kahi ʻāpana o ka puaʻa maloʻo, ʻokiʻoki i nā veins, tendons a me nā kiʻiʻoniʻoni (inā he), ʻokiʻoki i ka ʻai i nā ʻāpana liʻiliʻi.

Hoʻokomo i ka puaʻa

Ua ʻokiʻoki mākou i ke poʻo aniani i mau ʻāpana.

ʻOkiʻoki i nā kaaliki

Hoʻokahi ʻōpala o nā ʻuala huluhulu a me nā pāniha i hoʻomaʻemaʻe pono ʻia. Ma kahi o ka ʻuala a me ka pālete, hiki iā ʻoe ke inu i nā mea ʻala ono me kāu ono - cilantro, celery, dill a lovage, i ka pōkole, nā mea āpau, i kou manaʻo, kūpono ia i ka ʻai.

Hoʻokomo kā nā greens

Hoʻomaʻamaʻa mākou i ka hapalua zucchini liʻiliʻi mai ka ʻili, hoʻoneʻe i ka peke hua. Hoʻokiʻoki i ka ʻiʻo o ka zucchini i ʻoki.

Hoʻomaʻemaʻe mākou i ka zucchini a kāpala i ka pulp

Hoʻokomo i nā mea āpau i ka ipu kīʻaha o kahi mea hoʻoponopono ʻai a kāpili a hiki i kona palalulu. Ma kahi o kahi mea hoʻoponoponoʻaiʻai, hiki iā ʻoe ke mipa i nā mea kanu ma loko o kahi loina kahiʻai me kahi nozzle liʻiliʻi.

E līwili i ka palaoa a me nā mea ʻai i loko o kahi palupalu a i ʻole maʻa i loko o kahi mīkā ʻai

A laila, hoʻohui i nā ʻōmole laʻa, paprika ʻulaʻula a ka paʻakai, ka paʻakai e ʻono a maloʻo. Loaʻa iaʻu kahi hui homemade o ka dill, pāhala a me nā hua caraway - ʻono maikaʻi loa.

Hoʻohui i ka Hercules, ka papula ʻulaʻula, ka paʻakai a me nā kau maloʻo i ka ʻiʻo i ka minced

E hoʻomoʻi maikaʻi i ka ʻai i ka minced, hoʻopili i ka kīʻaha me ke kiʻi ʻolua a waiho i loko o ka pahu friji no 20 mau minuke. I kēia manawa, hoʻomehana mākou i ka umu i kahi mahana o 200 degere Celsius.

E hoʻomoʻi i ka ʻai a ka minced a kau i loko o ka pahu kolo no 20 mau minuke

Lubricate i ka papa palaoa a me nā lima me ka aila ʻoliva. Hana mākou i nā ʻāpana laulula o ka ʻulaʻu, kau i loko o kahi pānaʻi me kahi mamao liʻiliʻi ma waena o lākou. E kaomi i ka cutlet me ka pā o kou lima e hoʻomālamalama. E lawe i kahi kākoti ʻokiʻoki, ʻoki i kahi ʻāpana o nā poʻo. E hoʻomoʻa i ke kāloti me ka aʻa ʻoliva, e pālahalaha ma waena.

Hana mākou i ʻokiʻoki, kau i kahi papa palaoa. Kāpī i nā kāloti ʻōpio ma waena

Hoʻouna mākou i ka palapala i loko o ka umu preheated, kuke no 10-12 mau minuke i hoʻokahi ʻaoʻao, a laila lawe mākou i ke ʻano, hoʻohuli a hoʻolapalapa i kekahi mau minuke 10.

ʻO ka ʻoki hoʻoneʻe ʻana i ka umu, hoʻololi mau iā lākou

E lawelawe i nā patties ma ka papaʻaina - nā pāpaʻa gula me nā kāloti caramelized i ʻoluʻolu loa!

ʻO nā kīʻaha momona momona me nā mea ʻala a me nā mea kanu

I ka papa meaʻai no kēlā mau ʻokiʻoki, hiki iā ʻoe ke hoʻomākaukau i kahi mea kanu maikaʻi - kahi pālala o ka lau ʻai maikaʻi, a no ka pāʻina maikaʻi a ʻoluʻolu loa, hiki iā ʻoe ke ʻu i ka ʻuala ʻōpala a i ʻole nā ​​ʻuala.

Ua mākaukau nā ʻiʻo momona me nā hercules a me nā lau ʻai. ʻAno hoihoi!