Meaʻai

Hana keke-hale

Inā makemake ʻoe e hoʻāʻo i ka loea i ka home no ka lōʻihi, akā ʻaʻole i wiwo ... A laila hui pū kāua e kāʻā pū.

Hana keke-hale

Manaʻo ʻoe ʻo ka hana ʻana i ka tiʻa ma ka home he lōʻihi a paʻakikī? I ka ʻoiaʻiʻo, ua hoʻomākaukau maʻalahi ʻia ka pīpī ʻoluʻolu a i hoʻokahi mau hola wale nō. ʻO ka mea nui ka hoʻomaʻamaʻa i (a hoʻāʻo i kahi liʻiliʻi, ʻo ka hoʻokaʻawale ʻana i ke kōhi e hoʻāʻo ai i ka hoʻoikaika ʻana), a nui ʻoe e momona, a ʻo ka mea nui - hōʻoia ʻia ke kō ʻona. ʻAʻole kēia he huahana kekeʻa me ka hoʻolālā kānalua, piha i nā hale papaʻa. Hōʻuluʻulu ʻia ka ʻano momona o kā mākou māhi i nā huahana kūlohelohe: ke kīkī hale kuʻi ʻia a me nā hua manu, ka waiū a me ka pata.

Mea waiwai no ka hana ʻana i nā mea ʻaole home:

  • Kāla home i loko o ka hale - 1 kg;
  • Miliki - 1-1.5 L;
  • ʻŌpio - 2 pcs .;
  • Buttere - 100-150 g, pili ia i nā momona momona o ke kuhi ʻaʻa;
  • Kāhu - 1 tsp;
  • Paʻakai - 1 tsp.
Mea waiwai no ka Cheese Kaʻa

Ka papa ʻaina home.

ʻO ka kuke kuke ʻana mai ka pāʻina ʻaʻa home (mai ka hale kūʻai ʻaʻole i hoʻāʻo). No ke kīleʻa e kūleʻa ana, pono ʻoe e koho wale nō i nā kao ʻaina maoli o ka hopena maikaʻi.

Maopopo iā ʻoe pehea e hoʻokaʻawale ai i ke kao kīlea mai ka palupalu - curd mass? Lawe mākou i kahi pale o ka tiʻa o ke kao, e paʻi a kāpī i kekahi mau minuke o ka iodine ma luna. Inā ua liuliu ka ʻāʻī o ka hale ʻaina, ʻo ia ke kī nei i ka pākaukau ma ia mea, ʻaʻole pono pono ke ʻai i kēia huahana. A inā he kūpaʻa ka moena, inā hiki iā ʻoe ke ʻai a hoʻohana iā ia i ka hana i kāua i make i ka home.

Lawe mākou i kahi pākana (ʻaʻohe mea i hoʻonani ʻia), kau i ke kīkī i loko o ia mea, me ka ʻīwī i nā lima liʻiliʻi, a ninini i ka waiū. Hoʻokomo mākou i kahi ahi liʻiliʻi. Hoʻopili i kekahi manawa me kahi lāʻau lāʻau, e lawe i kahi wī a hoʻokaʻawale ka whey, akā ka wī. No laila e hoʻopau mākou i ka wai nui mai ka curd e wikiwiki i ke kaʻina hoʻoheheʻe.

E kau i ka pīkī i loko o ka pāla a ninini i ka waiū Hoʻohui pinepine i ka curd E hoʻomoʻi pinepine ʻia a hoʻomoʻa i ka whey

We kānana mākou i ka pā o ka curd ma o kahi colander, ma hope o ka hoʻomoe ʻana iā ia me ka kānana i hoʻomoʻi ʻia i ka wai anuanu (ʻoi aku ka maikaʻi o ka pīpī ʻana i ka ʻula i loko o nā papaha). E waiho i ka nui o ka kahawai - e kū no 5-10 mau minuke.

Hoʻokuʻu mākou i nā wai waiʻu mai ka nui E lūlū i ke kīwī i loko o kahi mīwili ʻai Hoʻohui i ka soda, ka hua manu, ka paʻakai

Ke hoʻohana nei i kahi mīwila palaoa a i ʻole kahi blender, e kāwili i ka hopena o ka hopena (ʻo ka mea liʻiliʻi, ʻoi aku ka maikaʻi). E hoʻohui i ka soda - ʻaʻole nui a i ʻole ka liʻiliʻi o ka paona; a laila waiho i ka paʻakai a me nā hua. ʻOi aku ka maikaʻi e lawe i nā hua homemade me nā yolks ʻoniʻoni ʻoliʻoli, a laila e kāohi i ka ʻula, ʻākala. A inā mālama a'ī nā hua, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ka turmeric liʻiliʻi - kahi manamana maikaʻi o ke kukuna lā o ka lā.

ʻAno lau kāwili nui

E hōʻiliʻili maikaʻi i ka papaho me kou mau lima a i kahi spatula silicone.

A laila aia he mau koho kīʻaha ma: i loko o kahi ʻauʻau wai a i ʻole ma ka pā me kahi hohonu. E kāwili i ka nuʻu curd me ka pata a hoʻoneʻe i ka ipu, kahi mākou i hoʻokomo i loko o kahi pā o ka wai e hoʻolapalapa ana. Kāwīwī i ke kīhi no nā minuke 10-15, e hoʻomau mau i ka pā lāʻau.

E hoʻokomo i ka pīkī i loko o kahi ʻauʻau wai E hoʻomau mau i ka nui a hiki i ka hoʻomaka ʻana ke kiko Hoʻomau mākou i ka huki ʻana i ka nui

A laila hoʻomaka mākou e huki i nā kiko o ke kīʻaha me kahi pīpī - ʻo kekahi 5-10 mau minuke, a hiki i ka loaʻa homogeneous me ke kī ʻole o nā ʻōpū.

E hoʻomau i ka huki a hiki i ka moʻo ʻana

Hoʻokomo mākou i ka pīpī i pau i kahi pā hale i hoʻomoʻa ʻia me ka melemole a i ʻole ka pata, pa ka māmā i ka hoʻōla ʻana i ke ahiahi, a waiho i ka ʻoluʻolu.

Hoʻololi mākou i ke kao i loko o kahi pola

Hiki ke huli ʻia ke kao hoʻoluʻu mai kahi kīwī ma luna o ka pā. Inā ʻaʻole ʻoe e lulu, e kōkua iki i kou lima a i ʻole spatula, paʻa ke kime i kona ʻano.

ʻO ka ʻōleʻa home ua hoʻohī a hoʻomake ka hana

ʻOkiʻoki i ke kīwī i loko o kahi ʻāpana a hoʻomau i ka hoʻāʻo!

Kāhi keke home

He mea maikaʻi loa ke kau i ka ʻāpana o ka pēpē lō'ōwili ma kahi ʻāpana o ka ʻeleʻele a i ʻole keʻokeʻo a ai i inu me ka wai momona me ka lemon. ʻAʻole hoʻi ʻoe e pālahalaha i ka ʻai me ka pata - ʻo ka pēpē he mea ʻoluʻolu a ʻoluʻolu loa i kāna iho. Ke hoʻokau nei i ka ʻenehana o ka hoʻomākaukau ʻana i hoʻokahi manawa, ʻaʻole ʻoe e makemake hou e kūʻai i nā huahana o ke kō, akā, e hoʻohanohano ʻoe iā ʻoe iho a i kou home hoʻokahi i hoʻokahi pule a ʻelua paha me ka maikaʻi o ka hana ʻana i ka home!

Kāhi keke home

ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hana wale i nā sandwiches, akā ke hoʻāʻo pū me nā kīʻaha ʻē aʻe, no ka laʻana, e kāpīpī me ka mahiʻu cheese pasta. Hiki iā ʻoe ke hoʻohui a me ka hoʻowalewale i ke kīleʻa no ke kāwili home i ka hoʻohui ʻana i ka dill, basil a i ʻole pāpaʻi iā ia; uhau, ke kāleka, ʻokiʻoki o ka ham, nā mea āu makemake punahele.