Meaʻai

Malalo Olivier "Santa Claus Hat"

ʻO kā salad o New Year's salad "ʻo Santa Claus's Cap" kahi laʻa Olivier pālani me ka sausage a me nā kukama i ʻoki, huna ʻia ma lalo o kahi pāpale nani i hana ʻia o kāleʻa kūleʻa a me nā ʻula ʻula. ʻO nā manaʻo hoʻolālā Kalikimaka no ka papa hoʻolauleʻa he mau ʻokoʻa like ʻole. Ma kēia kolamu ʻana a Olivier me nā kiʻi kiʻi hele wāwae, e haʻi wau iā ʻoe pehea e hoʻolimalima ai i ka manawa a me ke kālā, a ma muli o ke kiʻi i loaʻa i kahi kīʻaha maloʻo maikaʻi loa, aloha ʻia e nā mea āpau, me ka ʻole o ka ʻokoʻa. Pono ʻoe e hōʻoia i kahi kīwī me kahi uala i hoʻonani ʻia me ka puhoi pālule o ke kō a ʻo ʻala ʻala hoʻi i ʻāpala ʻia ke ʻano like ʻole o ka male ʻana a me ke kaumaha, akā he aha lā kahi hoʻomaha ʻaʻole olivier? Ma keʻano holoʻokoʻa, e like me ka wahine i ʻōlelo ʻia - ma lalo o ka pāpale hiki iā ʻoe ke hūnā i kekahi mea!

Malalo Olivier "Santa Claus Hat"
  • Ka manawa kuke: 30 mau minuke
  • Nā Hana Kūʻai: 6

Mea hānai no ka hoʻomākaukau ʻana i ka lāʻau a Olivier "Santa Claus Hat":

  • 450 g māloʻi māua;
  • 200 g kēna pā;
  • 150 g pickled kukama;
  • 200 g o nā ʻuala;
  • 300 g kāloti;
  • 70 g leek;
  • 6 moa hua manu;
  • 1 kaao manu;
  • 200 g mayonnaise;
  • paakai, pepeka.

ʻO ke ʻano o ka hoʻomākaukau a me ka hoʻoliina o kā salad Olivier "Santa Claus Hat".

Lawe mākou i ka hapalua o ka maʻamau e like me ke kuke o nā ʻala kalua a me ka ʻuala, ʻokiʻoki i nā lau ʻiliala i loko o nā cubes ʻaʻole iʻoi aku ma mua o ka hapalua o ka centimeter ka nui, hoʻolei iā lākou i loko o kahi kīʻaha hohonu.

Hoʻokiʻoki i ka hapalua kāloti kuke a me ka ʻuala

Kuke mākou i ka ʻai i hoʻomoʻa ʻia ("" kauka "a" ʻōmaʻomaʻo ") i loko o nā cubes o ka nui like a me nā mea lau, hoʻohui ʻia i nā lau ʻinala.

Hoʻokiʻoki ʻia i ka hōʻaea momona

Lawe i ka ʻōpū o ka leek, e hoʻoneʻe i ka papakū luna mai ka ʻāpana mālamalama, a laila ʻokiʻoki i ke ʻano o ke kumu i loko o nā apo aniani a hoʻohui ʻia i ka pīkī salad.

Kāla leki

ʻO ka hua momona kuke, ʻoki ʻia i ka hapalua, loaʻa nā yolks. E kāwili i nā yolks ma kahi kīʻaha maikaʻi, e hoʻohui i ka kīʻaha salad i nā koena piha.

E kāohi i nā ʻalohilī o nā hua kuke

Kāʻoki ʻoki i nā kukama ʻokiʻoki. Ua kāʻei mākou i nā pīni kēla i kahi sieve i mea ka wai ka wai. Hoʻokomo mākou i nā kukama a me nā pī i loko o kahi kīʻaha salad, manawa pū me ka mayonnaise, ka paʻakai a me ka pepa e hoʻāʻo.

E hoʻohui i nā kukama ʻokiʻoki, ʻāleʻa ʻōmaʻomaʻo. ʻO ka wā me nā mea ʻala a me ka mayonnaise

E hoʻololi mākou i ka huela olivier hoʻopau i loko o kahi ipu hemisphere, compact. E hoʻolilo i ka kīʻaha ma luna o kahi pā i nā ʻāpana kala, wehe i ka ipu. A ke hopena, loaʻa i ka salaka Olivier ma kahi pā i loaʻa ke ʻano kūpono o ka pāpale.

Honi i ka ʻulala a lawe i waho o ke kīʻaha

E kāwili i ke kāla ʻai i hoʻolapalapa ʻia ma ka grater maikaʻi, e uhi i ka pākī me kahi māno o ka nui o ka kaloti i kuke ʻia i ʻike ʻole ʻia nā mea kanu ma o ka ʻona.

Pihi i ke koena o ka kāloti a uhi i ka māka me ia

Hoʻokomo ʻia ka hua ʻūlū. ʻEkolu ʻōpio ʻōpio keʻokeʻo. Holo mākou a puni ka pāpale kahi lush i ka palena o ka protein pākela. Ma ka piko o ka pāpale e hoʻonoho mākou i kahi hua manu moa i hoʻolapalapa ʻia, e ninini i kahi palupalu kalupena a puni ia.

Holo mākou i ka protein pākolo a puni ka ʻuala a ma luna o ka hua manu kao moa

ʻOkiʻoki i ka ʻihi i ke ʻeke me ke kōnō, e kāʻei i nā kaula. Hoʻopili maikaʻi ʻia ka kuʻekuʻe ʻōmaʻomaʻo, kāpīpī i ka piko o ka pahu a Santa Claus a waiho i ka pā i loko o ka friji i nā hola he nui i hoʻomaloʻo maikaʻi.

E hoʻopili i nā ʻāpana o ke kīwī a pīpī ʻia me nā greens leek

Hiki ke hoʻokaʻawale i ka papa ʻaina i loko o kahi kākahi. Hoʻomākaukau wau i kekahi mau pāpale nui no ka papa ʻaina o ka Makahiki Hou i ka manawa like - ua hūnā au i ka Olivier kūlohelohe i kahi pāpale ʻo Santa Claus mai nā kaloti, ua ʻaʻahu i ka ʻū ma lalo o ke kaahu huluhulu i loko o ka pāpale beetroot, ua ʻaahu i kahi pāāwaʻu me ka umauma moa a me nā mākeke ma lalo o ka pāpale Monomakh, a me Mimosa kūlohelohe i loko o nā ʻuʻaka. Ua kūpaʻa loa koʻu pāpale salon hanu a maikaʻi loa.

Ua mākaukau ʻo salad Olivier "Santa Claus Hat". Hauoli hauʻoli. Mele Kalikimaka a Hauoli Makahiki Hou!