Meaʻai

ʻO kahi koho o nā hopena maikaʻi loa no nā cashar squash no ka hoʻoilo

I ka wā e hōʻiliʻili ai ka hōʻiliʻili, ʻaʻole like ka nui o ka squash e like me zucchini. Akā ma loko o ka mea lapuwale, no ka caviar mai squash no ka hoʻoilo, ʻaʻohe ala e hoʻowahāwahā i ka ʻōpū o nā caviar squash, ʻo ia ka mea i hoʻohālikelike ʻia aku.

Na caviar, ʻelua nā ʻōpio ʻōpio a me nā pālua. Hiki ke hoʻohana ʻia nā lau ʻōpio ʻōpio me ka ʻili. Ke waiho ʻia nō hoʻi nā ʻōhala, no ka mea ʻaʻole i hoʻopuka piha ʻia, a ʻaʻole pono e hoʻomoʻi i ke ʻano o ka caviar a me ka ʻono. Aia no ka pākuʻu kahiko, eia ʻoe e ʻoki pono i ka peʻeliʻo a me nā hua nui, i ʻole e pale i ka launa maikaʻi ʻana o ka caviar.

Hoʻopau maikaʻiʻia nā caviar squash me nā meaʻala

E hāʻawi i kahi ʻono kūikawā i loko o ka caviar e hoʻohui i nā mea ʻala. ʻO kahi mākaukau maʻalahi no ka caviar squash e like me ka caviar squash, akā, hoʻomaikaʻi i nā mea ʻala ua loaʻa iā ia kahi kū hoʻokahi.

ʻO nā huahana e pono e loaʻa i 2 liter o ka caviar:

  • 8 mau papa nui;
  • 4-5 mau kamato;
  • 4 kāloti;
  • 4 Kāpena;
  • 80 ml o ka aila;
  • 1,5 tbsp. la l paʻakai;
  • 80 g o ke kō;
  • 5 g kari;
  • 0.4 ʻsp ka pepa lepo;
  • 2 ʻsp hui like ʻana i nā mea kanu i hōʻike ʻia;
  • 40 g o ka vīnega.

E hāʻawi i ka caviar mai ka palahalaha no ka hoʻoilo e like me kēia kākina, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kahi mau ʻalā o ke kāleka iā ia.

Hoʻolaʻa caviar:

  1. E kuʻoki i ka squash a kuʻokiʻale a kāwī iā ia (ʻoi).
  2. E hoʻokomo i kahi kāwele, hoʻomoʻoki ʻia me ka paʻakai e kū ai i waho o ka wai.
  3. ʻOkiʻoki i nā kaiki a me ka ʻōmato i nā apo.
  4. Hoʻopili i nā kāloti ma ka māla like e like me ka squash.
  5. E hoʻokomo i nā mea kanu i loko o kahi kāwili, ninini i ka aila. Kuhi no 1 hola. E hoʻohua pono i ka caviar me kahi spatula lāʻau i mea ʻole e puhi.
  6. E ninini i nā mea ʻala a me ka kō i ka mea kanu.
  7. E kāwili i ka papa hana i kahi palupalu, e hoʻihoʻi i ka ipukui a hoʻohui i ka vīnega.
  8. E hoʻomoʻi no 10 mau minuke, hoʻomoʻi, a lohi koke i loko o nā ipu i hoʻopaʻa ʻia.

Kahiaka kākā ʻia

Ma kēia hiʻohiʻona, caviar mai squash no ka hoʻoilo ua hoʻohua ʻia lākou i ka umu. E holoi i nā mea kanu, hoʻoheheʻe ka hohonu o ka umu. Hoʻopili i nā ponytails, ʻokiʻoki i hoʻokahi a me ka hapalua kilokina o ke kalaka i nā pōpō a ʻeleʻele.

E wehe i ka kākela i hoʻomo ʻia ma o ka mea hana palaoa.

Kīia 3 mauʻa nui (hapa miki) i loko o ka aila i loko o ka pā, e hoʻohui ana i ka ʻōmato ma ka hopena (4 tbsp. L.)

Hoʻopili i nā kīʻaha i hoʻomākaukau ʻia i loko o kahi kalaki, e ninini i ka hapalua o kahi punetēpē o ka vīkī i loko, ninini i nā mea ʻala e hoʻāʻo a ʻū a hiki i ka ʻiʻo no ka makemake.

Ke maloʻo liʻiliʻi i nā hua - kāpili.

Nā Caviar meaʻai ʻala

E kīwī kekahi wahine hale e kuke i ka caviar mai ka puhaka e like me ke kaomi kiʻi ʻoluʻolu. ʻO ka hui pūʻana o nā lemona momona a me nā wela hoʻi e hāʻawi i ka caviar i kahi ʻono kū hoʻokahi, a ʻo ka greens e hoʻohui i ka ʻono.

  • ʻoki - 5 kg;
  • kāloti - 1 kg;
  • he kileman o ka ʻala;
  • kamato maloʻo - 1,5 kg;
  • paʻakai - 5 tbsp. l .;
  • hapalua o ke poʻo kāleka;
  • greens;
  • 3 ʻōpō wela;
  • hapalua aniani (50 ml) o ka pāpaʻi cider apple;
  • 3 tbsp. la l liuliu
  • he aniani aila.

Pehea e kuke ai:

  1. Hoʻopaʻa ʻia ka moa a hiki i ka brown brown.
  2. ʻOki ʻia nā peel mai ko squash, ʻōpala i loko o nā ʻāpana liʻiliʻi a me ka ʻulaʻula ma nā ʻaoʻao ʻelua i loko o ka pā.
  3. E hoʻokaʻawale i ka pepa momona i nā ʻāpana, koho i nā hua a līlī hoʻi.
  4. Kāwele i nā kāloti i loko o nā pōʻai (inā nui nā hua - hiki iā ʻoe ke hapalua mau apo), kahi mea hoʻopiʻi.
  5. Hoʻokiʻoki i ka peel mai nā kamato.
  6. Kālepa i ke kāleka me ka pahi.
  7. Hoʻopili maikaʻi loa i nā greens.
  8. E wehe i ka mea kanu i ka palaoa ma o ka mea huʻu, me ka hoʻohui ʻana i nā tōmato a me nā kao wela (ma kahi pā pahu lahilahi.
  9. E ninini i ka pepa hana i loko o kahi kāwele, paʻakai, e ninini i ke kō a me ka simmer no 30 mau minuke.
  10. I ka pau ʻana e hoʻohui i ka vīneʻa a ma hope o 5 mau minuke a haʻalele i ka wela.

Nā Kelima Kila wikiwiki

Inā hele koke mai ka poʻe kipa, hiki iā ʻoe ke kuke koke i ka caviar mai ka palaʻai i ka mea kuke wikiwiki. Lawa ka waiho ʻana i nā mea kanu a huli i ka mīkini, a hoʻolilo i ka manawa e waiho ai ma mua o ka hiki ʻana mai o nā malihini ma kāu iho.

E hoʻomākaukau i nā mea kanu:

  • 2 ʻokiʻi ʻoki liʻiliʻi i ʻoki liʻiliʻi;
  • 4 kāloti ʻoki ʻia i nā ʻāpana;
  • 4 nā kāmeni māmā e hoʻoiho;
  • 4 ʻokiʻoki ʻoki i ʻoki i nā ʻāpana;
  • 8-10 ʻōmala kamala a chop.

E ninini i ka 80-100 ml o ka aila ʻaila i loko o ka ipo multicooker, kau i nā mea kanu i hoʻomākaukau ʻia, e hoʻohui i ka kōkō a me ka pepa pae, hoʻohui i ka paʻakai.

E ʻokiʻoki i kahi ʻāpana o ke kāleka i kahi kākala kāleka a hoʻohui i nā huahana ʻē aʻe.

Koho i ka pihi "Pilaf" ma luna o ka multicooker.

E kāwili i ka caviar i pau i kahi kāwele a hiki i ke ʻano.

Mālama ʻia kēlā mau caviar i loko o ka friji no nā mahina ʻehā aʻe.

Heart cashar squash me ka mayonnaise

Inā ʻaʻole ka manawa a ka pīhoʻaka i loko o ka māla i ka manawa, a ua pōpoki lākou - ʻaʻole pono ia, no ka mea hana lākou i ka caviar kupaianaha. E hoʻōla i kona ʻano momona, hoʻohui i ka mayonnaise.

ʻO nā momona momona o mayonnaise e hilinaʻi ʻia ma nā makemake makemake: no ka caviar palupalu, lawe i ka mayonnaise me kahi momona momona o 45%, a inā makemake kekahi i kahi mea momona maikaʻi, a laila 80% ka nui.

Hoʻolā:

Komi i ka pala, ʻo ke kaumaha o ka mea kanu i kiki ʻia he 3 kg. E ʻokiʻoki i ʻūpiki lahilahi a kāwili a hiki i ke kala gula, a laila e ʻohi a hoʻohana i kahi ʻāpana wili.

Lalo ʻia ke kaaliki ʻala i nā pahu o ka hapalua (hoʻokahi a me ka hapalua kilograms) i loko o kahi pā kāwili a me ke kuʻi pū kekahi.

Hoʻopili i ka huʻu o ka mea kanu i loko o kahi kalaki, e hoʻohui i kahi pākeke liʻiliʻi no ka nui o ka mayonnaise, hapalua hapalua lita o ka pākī o ka pēpē. Inā makemake ʻia, hiki iā ʻoe ke kau i nā mea ʻala ʻala.

E ninini i 2 mau paʻakai a me ka hapalua o ke kō o ke kō i loko o ka caviar. I hana i kahi ʻai momona, e kau i nā 1-2 pika o ke kaila wela, ke kāleka a me nā ʻeleʻele ʻeleʻele.

Hoʻopili i ka mea hana no nā minuke 15-20 a ʻōwili koke.

I ka wā o ka hoʻomākaukau ʻana o ka caviar mai ka squash no ka hoʻoilo me ka mayonnaise, ʻaʻole i hoʻohui ʻia ka aila meli, akā ua pā wale ʻia nā mea kanu ʻai ma luna.

Caviar mai kahi ʻōmole nui me ka mayonnaise

ʻO kekahi kekona ʻokoʻa no nā lauwela no ka hoʻoilo me ka mayonnaise no ka poʻe makemake i nā mea momona ʻuma.

Hoʻolaʻa caviar:

Hoʻokahi a ʻelua hapalua kilekeli o nā ʻanaka a he ʻelima ʻekahi kalaha a ʻoki a ʻoki wā i kahi pānaʻi ma kahi pā. E hoʻololi i kahi ʻōmele maʻamau, hoʻohui i 300 ml o ka aila a hoʻolapalapa no 20 mau minuke.

E hoʻohui i 500 grika o ka ʻōmato pākahi a me kahi pēpē nui o ke aniani (400 g). ʻO ka paʻakai (4 tbsp. L.), ʻO Pepelu, e hoʻopio i 3 mau poʻo o ke kāleka i kāwī ʻia ma o ke kālai. E ninini i 2 tbsp. la l liuliu.

Hoʻololi no kahi o 15 mau minuke a olō. Huli i nā ʻāpana, uhi i kahi kapa mahana a waiho i ka maloʻo.

Kapua cashar

E pīpī i ka pākō a me ka manikō, ʻoki ʻia i loko o nā kaula a kaulaʻi ʻia i loko o kahi ʻōpala. No ka loaʻa ʻana o 4,5 lita o ka caviar i hoʻopau ʻia, pono ʻoe e 2 kiki o nā mea kanu (ua ʻili ʻia). E ninini o 250 g o ka aila i honi ʻia a hoʻomala i kahi hola.

Hoʻokahi kilekeli o ke aniani a me nā kaloti i ʻoki palani i loko o kahi pā (mauʻu).

Kālepa i ka hapalua kilokō o kāmato me ka ʻiliʻoki, a ʻokiʻoki i 5 mau lemi momona i ka hapalua mau apo.

Ke kahe ʻana o ka hapalua o ka wai mai ka palaʻala a me ka polima, e hoʻohui i nā mea ʻai i koe, a me kekahi 200 g o ka pata, 4 mau punetēpō o ke kō a me 2 mau paʻakai o ka paʻakai. Kāwa hou i kekahi hola.

I ka hopena, e ninini i 4 mau punetēpē o ka vīneʻa a hoʻokomo i ka pākī tomato (2-3 mau punetēhi). E hoʻokomo i nā caviar i hoʻomākaukau ʻia mai nā ʻōpala o ka squash a me ka zucchini wela i nā mea kau a hoʻopili ʻia.

Hiki i kekahi mea mālama hale ke kuke i kahi kīʻaha maikaʻi mai ka "curuc zucchini". ʻO Caviar mai kamaha no ka ʻōwī hoʻoilo i ka hoʻoilo ʻole. ʻO ka lōʻihi loa ka mālama ʻana i nā lau o ka lāʻau kanu a me ka hoʻopili ʻana i ka vīnega e pono ai kēia kaʻina. ʻAʻole wale ke caviar maikaʻi i hoʻomākaukau ʻia mai ka squash. Hoʻohana ʻia nā hua ʻōpio no ka ʻōmole ʻana i nā ʻano makala, ʻo ia hoʻi kahi ʻili. Hoʻoliʻoli i kāu mau mea aloha me nā kiʻi ʻono. ʻAno hoihoi!