Meaʻai

Red solyanka ʻulaʻula no ka hoʻoilo

ʻO ka solyanka ʻulaʻula ʻaila no ka hoʻoilo, ua hoʻomākaukau ʻia e like me kēia kuʻi ʻana, e hoʻomau a hiki i ka pūnāwai. ʻO nā kumu momona a me nā mea kanu maikaʻi mai nā huahana maʻalahi a hiki. ʻOkoʻa ka kāpena ʻulaʻula mai ka paʻakai keʻokeʻo wale nō i ka waihoʻoluʻu, ʻo ke anthocyanin hoʻonaninani ia i kahi kala uliuli-violet.

Red solyanka ʻulaʻula no ka hoʻoilo
  • ʻO ka wā kuke: 1 hola
  • Ka nui: 4 mau kēke me ka nui o 500 ml

Kūpono no ka solyanka kāpena ʻulaʻula no ka hoʻoilo:

  • 1,5 kg o kaʻaila ʻulaʻula;
  • 600 g meleka o ka'ōpala keʻokeʻo;
  • 350 g o nā kao;
  • 300 g kamato;
  • 100 g o ka pepa wela;
  • 100 g o ka pāhala (greens a me nā aʻa);
  • 5 nā kākāokeo nui;
  • 10 g paʻakai maikaʻi;
  • 30 ml waina o ka waina;
  • 30 g o ke kō;
  • 55 ml o kaʻaila ʻoliva.

ʻO ke ʻano o ka hoʻomākaukau ʻana i ka pōkōkā ke kaiko ʻula no ka hoʻoilo

No ka hoʻomākaukau ʻana i ka hodgepodge, hoʻomākaukau mua mākou i nā lau āpau - holoi, holoi a me ka lāʻau. Pēlā a maʻalahi ka hoʻomoʻa ʻana i nā kīʻaha prefabricated, i ka wā i mākaukau nā mea kanu, hiki iā ʻoe ke ʻalapona ʻole kekahi mea pau ʻole!

Hoʻopili ʻia ke kōpula ʻaʻa me nā kaula 3-4 mm ākea, ʻoi aku ka maikaʻi o ka maikaʻi.

Kāleʻa ʻAlio Shred

Weʻa mākou i ke ʻalani a i ʻole ka ʻulaʻula ʻulaʻula mai nā huaʻaina, e hoʻokaʻawale i nā ʻāpana. Kipi i ka io i 10 x 10 cubes cubes.

Hiki iā ʻoe ke koho i kahi kala o ka pepa e hoʻomākaukau i kēia kīʻaha, ʻo ka mea nui ka ʻala a ʻono.

Ka wai momona pepeke

Kili ʻia nā poʻo o ke aniani, ʻoki ʻia i loko o ke keleawe. Koho i kahi hāmi momona a i ʻole semi-wai e hoʻohālikelike ai i ka ʻōgepodge. E hana nā pāpā.

Kāwiki a Chop

E hoʻokomo i nā kamato i ka wai i hoʻolapalapa no 30 mau kekona. A laila e maloʻo i loko o kahi kīʻaha wai hau, e hoʻoneʻe i ka ʻili. Hoʻokiʻoki i ka pulp o kāmato i loko.

Kākoʻo i nā tōmato

Nui nā ʻōmei lehulehu mau polu me nā hua ʻoki i loko o nā apo. Hiki ke wela i nā pepa pīpī, no laila e hoʻōla ma mua o ka hoʻohui ʻana i nā koena o nā meaʻono.

Kāwīwī ka ʻōpala wela

E hoʻolapalapa i nā greens a me nā aʻa pākī i ka wai anuanu. Kūleʻa mākou i nā lau kūpono, holoi pono i nā aʻa mai ka lepo, ʻokiʻoki, ʻoki ʻia i loko o nā ʻāpana.

Hoʻopili i nā greens a me ke aʻa o ka pā

Lawe i kahi papa pā hohonu hohonu, kau ʻia i ke ahi. I ka wā e wela ai, e ninini i ka aila oliva, wela, hoʻolei mua i ka ʻala.

Ma hope o ka bawang, ma hope o ka mau minuke o 5-7 minuke, e hoʻohui i ka kāpeti, ka pepa momona, ka ʻoma, ka pepa wela a me ka pā. A laila e ninini i ka paʻakai maikaʻi, kākele gula, hoʻohui i nā ʻulaʻula kālaila, i hala ma ka kahe.

E pani mālie i ka pā, hoʻomohala no 35 mau minuke no ka wela wela, e ninini i ka waina a i ʻole kaomi cider cider 10 mau minuke ma mua o ka kuke ʻana. E hoʻolōʻihi i ka ono o nā mea kanu i nā saturated, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka winika balsamic.

Kālepa mea kanu

No ka mālama pono ʻana i nā lau ʻōpala a hiki i ka pūnāwai, pono ʻoe e nānā i ke kūleʻa a me ka maʻemaʻe inā e hoʻopiha i nā kēna. E hoʻomaka, e holoi i nā kīʻaha ma ka hopena o ka soda, e holoi i ka wai maʻemaʻe, a laila hoʻomoʻi ma luna o ka mokuahi no ka mau minuke 5-7 mau.

E hoʻopiha i nā ipu mahana me ka loea ʻaiā, kokoke e wī mua.

E hoʻokomo i nā mea kanu i hoʻomoʻa ʻia i loko o nā pahu a hoʻolapalapa ʻia

Hoʻokomo mākou i nā ipu i loko o ka pā nui i ka kāwele o ka lole pale, a laila e ninini i ka wai wela.

Hoʻonui mākou i ka ʻai kīʻaha no nā minuke 15-20, e ʻiki paliki a pani paha i ka uhi me kahi pahu.

Red solyanka ʻulaʻula no ka hoʻoilo

Mālama mākou i ka haukepodge ʻulaʻula hoʻoilo no ka hoʻoilo i kahi paila maikaʻi loa i kahi mahana o +1 a + 7 degere Celsius.

ʻAno hoihoi!