Meaʻai

Salmon ka iʻa ʻaʻa

ʻO Red Fish Soup kahi papa hoʻokūkū maikaʻi mua e hoʻāʻo! Akā ke nānā nei ʻoe i ka hōʻailona kumukūʻai me ke kīmaki a me ke salmon, ua kū mai kou lima no ka hake maʻamau? Hooki. Hana mākou i kahi mea ulu aliʻi chic me nā iʻa ʻulaʻula! Loaʻa kekahi kūleʻa - kahi kahiʻa o nā kuʻi salmon. I ka ʻōlelo no ke kumukūʻai, he palapala ia o ka nui a me ka ʻoi aku ma mua o ka steak a i ʻole ʻaina iʻa a iʻa, a i ka ʻono a me ka pono e pono ai ma ka par.

Seʻa iʻa. Pepeiao pepeiao.

Nā ʻūʻa Iʻa

  • No nā lā 2,5-3 lita wai - 1 kālele o ka salmon;
  • 3-5 mau pāʻālua ʻaʻai;
  • 1 kāoti;
  • 1 Kāpena;
  • ʻO ka paʻakai - e pili ana i 1 mau puna me ka ʻole o luna;
  • Mālama: nā pepa pōpoki - 10-12 pcs .; lau huaʻai - 1-2 mau mea.

A inā he mau greens hou, a laila, nui loa ka dill a me ka pālea no ka puhala.

Pehea e kuke ai i ka Leka Mea Mono Salmon Mea Pono

Hoʻomaʻemaʻe mākou a holoi i nā lau; ʻokiʻoki i ka ʻuala i loko o nā kuʻi liʻiliʻi, kāloti - i loko o ka hika a i ʻole hōʻalulu ʻia, a hiki ke waiho ʻia i nā ʻolika i loko o ka ʻaole holoʻokoʻa, hapaha a hina paha paha.

ʻO nā ʻuala.

Hoʻopili maikaʻi loa i nā aniani.

ʻOkiʻoki i nā kaloti i nā kaula.

Ke hoʻomaka ka wai i ka pā, e ninini i ka ʻuala a me nā kaloti ma laila, e kuke me ka wai liʻiliʻi ma lalo o ka uhi no ka mau minuke 15 - a hiki i ka hapalua-kuke.

ʻO ka hehi melemele holoʻokoʻa, ʻo ka ʻili a me nā pupu hiki ke hōʻoki ʻia a hāʻawi ʻia i ka pēpē a ka hoalauna. Hoʻokiʻoki i ke koena i loko o ka ʻāpana 5-7 cm ākea a hāʻule i loko o ka pā i kahi mea kanu. Hiki iā ʻoe ke kau i ka iʻa o ka iʻa i ka pā a me ka piha. E hoʻouna mākou i laila i ka ʻala a me ka lau hua.

E hoʻohui i nā iʻa i ka palaʻa.

Hoʻomaopopo mākou i ka hōʻuluʻulu ʻana i nā mea āpau no nā minuke 5-7 hou, a laila hoʻohui i nā mea ʻala: paʻakai, pepa (a hoʻohui pū mākou i nā lau bay me ka iʻa). Hāʻawi i nā kau maka i loko o ia ʻoihana me ka mea iʻa i ka mea ʻono a me ka ʻono momona.

ʻAno kokoke keʻaʻaʻaʻa.

Me nā mea ʻala, hoʻohui, inā loaʻa kekahi mau mea kanu i ʻoki ʻia. E hoʻolapalapa i ka mea ʻai i nā 2-3 minuke a ʻoki.

Ua hoʻāʻo mākou i nā mea ʻala ʻono i ka ʻono.

Mālama kūpono i ka hoʻomaʻemaʻe mua i nā ʻāpana o ka iʻa mai ka hua, a laila no ka hoʻopilikia ʻole ʻia e hauʻoli i kahi ʻai aʻa ʻono maikaʻi.

E hoʻolauna i ka wela i ka papaʻaina, kāpīpī ʻia me ka pepa ʻeleʻeleʻeleʻele.

Ua mākaukau nāʻaʻa ʻemona. ʻAno hoihoi!