ʻO kekahi

Hiki iā ʻoe ke mālama i nā kamato hou mai kou mau moe a hiki i ka makahiki Hou

Makemake wau e pīhoihoi i nā hoaaloha a me nā hoahānau me kaʻu mau kamato ma nā lā hoʻomaha o New Year. E ʻoluʻolu e haʻi mai iā mākou i nā hua o ke ʻano e hoʻohana pono ai i kēia a he aha ke ʻano ulu ʻana o kā lākou ulu? Pehea a pehea e mālama ai iā lākou i mau kamato a hiki i ka makahiki hou.

Kuhi ʻia i ka ʻenehana ʻana, hiki i ka hōʻiliʻili pono ʻana a me ka mālama pono ʻana, hiki i nā hua o kekahi mau ʻano hiki ke moe a hiki i ka lā Malaki, inā pono, ʻaʻole lākou ma laila. Hoʻomaʻamaʻa pinepine mākou i kēlā mau kamato ma nā lā hoʻomaha o ka Makahiki Hou.

E hoʻākāka wau i nā ʻano o ka lāʻau o ka hopena i hala a mākou i hoʻāʻo ai - he "Long-Keeper", "New Year's" a me "Khutorskoy pickling". Hōʻike āpau lākou a pau i ka māla nui, nā pale ākea nui o ka hua a me nā keʻena liʻiliʻi liʻiliʻi. ʻĀmaʻomaʻo nā hua o kēia mau ʻano. Pono e nānā ʻia he mea ʻole ko lākou ʻono me ka hoʻohālikelike ʻia i nā punahele i manaʻo ʻia, akā ma nā pālahalaha a i ʻole nā ​​kīʻaha wela ʻelua, ʻoi aku ka uku o kā lākou hoʻohana ʻana ma mua o nā māmala i kūʻai ʻia i loko o ka manawa o ka makahiki.

Eia kekahi, hoʻohanohano ʻia nā ʻano kamato o nā ʻano: Giraffe, Vasilisa, Podzimniy, Rio Grande a me nā mea ʻē aʻe ma o ka nui o ka noho ola.

I kēia manawa e pili ana i nā hiʻohiʻona o ka ʻenehana. ʻO ke kumu nui no ka mālama lōʻihi ʻana i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka manawa. Pono e pale i nā huaʻai i ka huli ʻana i ke kala ma nā lāʻau. E hōʻiliʻili pono i nā ʻōmato pono ʻole, mai lūlū a ʻae i nā pōʻino mīkini.

Pono e mālama i nā hua o "nā māmani pāʻani lōʻihi" i loko o hoʻokahi a ʻelua paha mau papa i nā pahu, ma ka lumi ke keʻena ʻaʻole iʻoi aku ma kahi o ʻumikūmāwalu degere Celsius. ʻO ka mahana kūpono loa ma waena o nā ʻumi a hiki i ʻumikūmālima kiʻekiʻe.