Meaʻai

Lalo le iʻa pīpuh

Iʻa moa kulai me nā croutons - kahi māmole māmā o nā lau momona i ka lāʻau moa, kāʻili ʻia me ka crispy croutons a me kahi ʻōmaʻomaʻo. Kūkū maikaʻi ʻo ia i kēlā me kēia manawa o ka makahiki. I ka hoʻoilo, hoʻoilo ka la a me ka hoʻoilo, a ma ka pūnāwai, ke kauwela a me ka hoʻoilo he mea leʻaleʻa ia e kuke mai i nā meaʻai momona hou loa a ʻāpono mai loko mai o ka māla a i ʻole, inā ʻaʻole ʻoe he māla, lawe ʻia mai ka mākeke. Ke paipai aku nei wau iā ʻoe e kuke i ka kalo moa no ka palaʻai ʻaʻai me ka croutons ma mua o ka manuahi, ka manuahi, a inā pono, e kuke mua ʻia a hoʻohui ʻia i loko o ka pāā. No ka hoʻokuʻuʻana i ka hupa, kūpono nā hāmeʻa liʻiliʻi me nā lids paʻa.

Lalo le iʻa pīpuh

Ma ke ala, hiki i ka ʻaina moa i hoʻomākaukau ʻia e like me kēia ʻano ʻaina a hiki ke hoʻonohonoho ʻia i loko o nā mea lawe a i ʻole nā ​​momona. He mea kūpono loa ia ke hoʻi mai ʻoe i ka hale mai ka hana e hoʻomanahana i kahi papa momona a ʻoluʻolu hoʻi i loko o ka microwave.

  • ʻO ka wā kuke: 30 mau minuke (+45 mau minuke no ka kuke i ka laʻa).
  • Nā Hana Kūʻai: 6

Mea waiwai no ka hana ʻana i ka waiū moa me nā croutons:

  • 2 l o ke kālā o ka moa;
  • 250 g o nā ʻuala;
  • 150 g zucchini;
  • 150 g kāloti;
  • 100 g nā kaʻi;
  • 200 g o kaʻaila keʻokeʻo;
  • 130 g nā kamato;
  • 200 g papa keʻokeʻo;
  • 15 g pata;
  • 15 ml o ka aila ʻoliva;
  • 2-3 ʻulaʻula kākā;
  • paʻakai, kōpaʻa gula, ʻāpiki, pepa.

He ʻano e hoʻomākaukau ai i ka ʻai kalo moa me nā croutons.

E ninini i ka aila olakino ololi i loko o ka ipuhao, e hoʻohui aku i ka pata. Kiola i ke kīlohelo ʻia a me ke kāleka i loko o ka wai i hoʻoheʻe ʻia. I ke kauwela kauwela, hiki ke hoʻohana ʻia i nā pua ma kahi o nā kāleka kāleka.

E pīpī i ka mea kanu me ka ʻī o ka paʻakai, a hala i mau mau minuke.

I loko o kahi pā wahī e kīleʻa ai mākou i nā kāleka a me ke kāleka

E kāwili i ka kāloti ma luna o kahi kumuʻi coarse, e hoʻohui i ka aniani. Hoʻopili i nā kāloti a hiki i ka palupalu no nā 5 mau minuke.

E hoʻohui i nā kaloti kōpala i ka pāila

ʻOkiʻoki i ka ʻuala a me ka zucchini i loko o nā cubes o ka nui like. Hoʻohui mākou i nā zucchini ʻōpiopio me ka ʻili, ʻo nā mea maʻemaʻe - i hoʻomaʻemaʻe mākou, ʻokiʻoki mākou i kā ʻoki hua. Hoʻopau nā hua momona a me nā hua kanu zucchini.

E hoʻokomo i loko o ka pāpaʻi a me ka zucchini

Ua ʻānai mākou i ka kāpeti keʻokeʻo i nā ʻāpana ʻokiʻoki, ʻokiʻoki i nā tōmato i ʻāpana. Hoʻohui i nā ʻōmato me ka kāpeti i ka pā.

E hoʻohui i kāpeti a ʻokiʻoki i kā Tomato

E hele mai, e ninini i ka wai momona moa i loko o ka pā. E kuke i 2 mau kime o ka moa moa makemake ʻia e lawe i ka 1 kg o ka moa me nā iwi (drumsticks, wing, skeleton), hoʻohui i kahi ʻehā o nā lau, nā ʻōpala puaʻa, nā lau bay, nā aʻa ʻala - celery, pālato. Hoʻopili maikaʻi ʻia nā mea āpau ma luna o ka wela wela no nā lā 40-45, ma ka hopena - paʻakai.

E ninini i nā mea kanu i ka palaʻai moa

Hoʻokomo mākou i ka pā ma ka lāʻau, ma hope o ka hoʻolapalapa ʻana, e kuke ma luna o ka wela wela no nā minuke 30, ka paʻakai e hoʻāʻo ai, hoʻohui i kahi kōpala o ke kōpaʻa granulated.

Hoʻokomo mākou i ka mea ʻai e kuke ai

Hoʻopili i ka mea momona i kahi mea kāwili a hiki i kaʻaila. Pono e maʻa ka nui, ʻaʻohe ʻoki.

E kāwili i ke kīʻī i loko o kahi kāwili

E ʻokiʻoki i ka keʻokeʻo keʻokeʻo i ʻokiʻoki i lalo o ka 1 kenimimeka a ʻokiʻoki, ʻoki i ka ʻōpala. Hoʻokiʻoki mākou i ka berena i loko o nā ʻāpana. Hoʻanahana mākou i ka pā me kahi lalo lalo, hoʻomoʻa i nā croutons a hiki i ke gula i kahi pā maloʻo maloʻo. Hiki ke ʻai ʻia nā Croutons i ka umu.

Kāla hana momona

E ninini i ka waiū moa i loko o nā papa, kāpīpī ʻia me nā croutons a me nā ʻala ʻala momona ʻono ma mua o ka lawelawe ʻana. ʻAno hoihoi!

E ninini i ka waiū kalo i loko o kahi pā a kāpīpī ʻia me nā croutons a me nā mea kanu

E hāʻawi i ka kīʻaha i kahi mea momona ulu 2-3 mau minuke ma mua o ka kuke ʻana, e hoʻohui i ka momona momona i ka pā a lawe iā ia i kahi paila. Inā makemake ʻoe i ka ipo me ka huaʻai, a laila ma kahi o ka waiʻaila e pono e hoʻohui i ka kirima cream.

Ua mākaukau nāʻaila momona me nā croutons. ʻAno hoihoi!