Meaʻai

Meatball pickle

He aha ka mea e kuke ai i ka mea mua? ʻO kēlā nīnau ka nīnau a kokoke i kēlā me kēia lā e nīnau ʻia e kēlā me kēia ʻohana ka mea e hānai i kāna home a maikaʻi a olakino hoʻi. E hoʻāʻo i kahi mea momona maikaʻi a me ka ʻai - pickle me nā bola. Hāʻawi kahi kukama ʻōpī i kahi momona i kēia ʻuʻī, ʻo ia ke kumu a me nā poʻe ʻōpio e makemake ʻole e nānā i ke papa mua e like me kēia pickle. Hiki iā ʻoe ke kuke i ka ʻōpala i ka palaoa, ʻiʻo a i ʻole kalo hānai, a i ʻole ʻoe e kuke me ka meatballs, e like me kā kāua ʻānō i kēia lā.

Meatball pickle

Kohu no ka pickle no 2-3 lita o ka wai

  • 2-3 mau ʻanuʻu ʻehiku mākeke;
  • 1 kāloti liʻiliʻi;
  • 1 riki ʻāleʻa;
  • 2-3 ʻohi;
  • hapalua o ke kīʻaha ʻiki;
  • 200 g mānaʻu moa (ʻaʻai kūpono, puaʻa a iʻa paha);
  • kekahi mau hulu o nā ʻōmaʻomaʻo ʻōmaʻomaʻo, nā pua pua o ka dill a me ka pā;
  • paʻakai e ʻono;
  • Kūpono aila ʻaila no ka palaoa.

O nā mea ʻala, hiki iā ʻoe ke kau i ka pī a me nā pālua o nā kaao bay - akā ʻo ka pickle me nā mea ʻala ʻole e ʻono.

ʻO ke ʻano o ka hoʻomākaukau ʻana i ka pickle me nā hīleʻa

Ua hoʻomaʻemaʻe mākou a holoi i nā mea ʻai āpau, holoi mākou i ka laiki 1-2 mau manawa i ka wai anuanu. ʻOkiʻoki i ka ʻuala i loko o nā cubes, kuʻi i ka ʻala, kāloti a ʻekolu mau kukama i loko o kahi māla nani.

Kāʻoki a hoʻōla i nā lau ʻai, hoʻohemo i ka laiki

ʻO ka mea mua, kau mākou i ka ʻuala a me ka laiki i ka wai kohua, e hoʻolapalapa lākou ma lalo o ka uhi i luna o ka wela wela. E hoʻolei ʻoki i ka uhi i hoʻokahi ʻaoʻao: ʻo ka māla e holo ai mai kahi pā paʻa paʻa. A e hoʻoulu i ka iʻa mai kēlā manawa kēia manawa.

Lūkini palaoa. I loko o kahi pā kuke me ka ʻaila mahana i hoʻōla ʻia, e hoʻolalelale i nā aniani (e hoʻomoʻa maikaʻi a hiki i ke translucent) E hoʻohui i nā kāloti a hoʻomau, hoʻomoʻi i kekahi manawa, sauté a maloʻo.

E hoʻokomo i ka pāla i loko o ka pā me nā rīwai a me ka laiki - hiki koke ke loaʻa i ka waiū i ʻono, ʻoniʻoni gula.

E hala i nā ʻoliki E hoʻohui i nā kāloti i ka ʻuala a kāwili pū iā lāua E hoʻohui i nā lau iʻa i ka palaʻai.

Kākau: inā makemake ʻoe i kahi meaʻai meaʻai o ka hupa, hiki iā ʻoe ke kuke me ka palaoa ʻole, a hoʻohui wale i nā pōʻai kāloti a me nā ʻoliki (a i ʻole, inā ʻaʻole ʻoe makemake i nā ʻala i hoʻolapalapa, i ka pā - ka piha, ʻo ia ka mea hiki ke hopu ʻia). A e hoʻolua i ka mea ʻala me ka ʻole e kuke ai, hoʻomoʻa ʻole ia i ka wai, akā i loko o ka waiū.

I ka wā e maloʻo hou ai, me ka hoʻomoʻa ʻia o ko mākou mau lima i ka wai, hana mākou i nā pōpō liʻiliʻi (ʻo ka nui o ka walnut) mai ka paʻakai i kāwili ʻia me ka hoʻohaʻahaʻa iā lākou i loko o ka pā.

E kāwili i ka hīmeni manuana a hoʻohui iā lākou i ka pele

Ma hope o nā kīʻaha, hoʻohui i nā ʻūpī o ke kuala, kāwili i ka hupa a hoʻāʻo i ka paʻakai. A laila hoʻohui mākou i ka ono.

E hoʻohui i nā greens i ka pickle me nā waihona balala a hoʻōla ia.

E hoʻomoʻa i ka mea hoʻolapalapa no 5-7 mau minuke ma luna o kahi ahi liʻiliʻi e ʻū ʻole ai ka ʻinho. A laila e hoʻohui i nā greens ʻala. ʻO kekahi 2 mau minuke - a ua mākaukau ka pickle me nā hīnaʻi.

Mākaukau ʻoleleleʻai

Mālama i ka pickle momona me ke kulala kulala, keʻa palala a me nā ʻāpana o nā ʻohi.