Meaʻai

Hoʻopili i nā hua liʻiliʻi i ka ʻōmato no ka hoʻoilo

Hoʻopili maikaʻi ʻia nā kumulāʻau i loko o kamato no ka hoʻoilo a he olakino maikaʻi. Inā ulu kahi mea kanu maikaʻi, mai wikiwiki ʻoe e hoʻokuʻu i ka mea āpau, e hoʻolilo i kahi manawa iki i ka hōʻiliʻili ʻana, a laila e ʻōlelo hoʻomaikaʻi iā ʻoe iho i ka hoʻoilo. ʻO kēia kīʻaha huakai a i ʻole ʻaoʻao, i kāhea ʻia ʻoe i kekahi, lawelawe wau me ka ʻiʻo, ka moa a iʻa paha. I ka lā pōkole, hiki ke hoʻohui ʻia me ka laiki i hoʻolapalapa ʻia - ke loaʻa ka ʻaʻa piha kahi e kākoʻo ai i ka ikaika o ka hoʻokē ʻai a hoʻōla i ka meaʻai me nā huaora a me nā minela.

Hoʻopili i nā hua liʻiliʻi i ka ʻōmato no ka hoʻoilo

E hoʻomākaukau i ka wai meli mai i ka ʻōmaka makamae, he mea maʻalahi ia, ʻo ka mea hoʻi, e hoʻohali ka kīʻaha i ka mea ʻala, ʻaʻole i loaʻa nā mea hoʻohui a me nā kahu manawaleʻa. E hoʻohui i ka wīwī inā mālama ʻoe i nā mea hana i kahi hale mahana. ʻOi ka wai Tomato, ka paʻakai a me ke kō e lawa ai ka mālama i loko o kahi pāpaʻi a i ʻole kahi cellar. ʻO kēia mau huahana a me ka winika ʻole e mālama pono i kāu mau mea hana.

  • Ka wā kuke: 45 mau minuke
  • Ka nui: 2 mau kēke o 750 g i kēlā

Hoʻomoʻa no ka hoʻomākaukau ʻana i ka Bean String ma Tomato

  • 1 kg o kaʻaila kaula;
  • 700 g o nā ʻala ʻulaʻula;
  • 700 g o ka pepa pepa;
  • 45 ml kaila aila;
  • 45 g o ke kō;
  • 20 g paʻakai;
  • 30 ml apple cider cuka;
  • pepelu, pepa.

ʻO ke ʻano o ka hoʻomākaukau ʻana i nā kinala ʻala i loko o ka maloʻi no ka hoʻoilo

Hana mākou i ka ʻala kōhaka mai ka kamato makiki mau. Kūleʻa mākou i nā ʻōpala, hoʻokomo i kahi māla, wili a hiki i ka loaʻa ʻana o kahi mau homogeneous.

E kāʻili i ka ʻōmato i kahi palupalu a hiki i ka moʻo

E ninini i ka wai momona i kāwele ʻia i loko o ka pā kuhi manu, lawe mai i kahi wī ma luna o ka wela haʻahaʻa. E hoʻomoʻa i ke kāwili i ka pipi.

E lawe mai i ka tomato puree i kahi hoʻolapalapa no ka wela haʻahaʻa

A laila hoʻolei mākou i ka pepa kaila ʻulaʻula, ʻoki ʻia i loko o nā kuahiwi nui, i loko o ka pā hiʻona, e pani i ka panena a me ka uhi a hoʻōki ma kahi o 10 mau minuke ma mua o ka wela wela.

Kāwī i ka pōpō kaila ʻulaʻula i ka pākōkī

Hoʻomoʻa mākou i nā bean asparagus ma nā ʻaoʻao ʻelua. ʻOi aku ka maikaʻi ma ka hoʻohana ʻana i nā mea kanu mua me nā hua kanu no ka ʻoki ʻana. Mai nā paakiki kahiko e loaʻa ai iā mākou ka vein paʻakikī, ua fibrous a hiki ke hōʻino i ka pāʻai.

E holoi pono i nā mea kanu me ka wai holo.

Holoi a ʻoki i nā pīni

ʻOkiʻoki i nā ʻōpala i ʻokiʻī he 13 mau kenimika lōʻihi, e hoʻolei i loko o ka pā i kā wīwī ʻia i ka pure melemō me ka pepa.

E hoʻohui i ka aila ʻaila, papa paʻakai me ka hoʻohui ʻole a me ka kōpaʻa gula.

Mākī i nā pīni i ka hoʻomoʻa ʻana i ka ʻōpala pepa. E hoʻohui i ka aila ʻaila, paʻakai a me ke kō

Kuke no 20 mau minuke i ka wela wela, e ninini i ka paila cider apple 5 mau minuke ma mua o ka kuke ʻana. E like me kaʻu i kākau ai ma luna, inā i mālama ʻia nā mea hana ma kahi anu, a laila ʻaʻole pono ka hoʻohui ʻana i ka wī.

E hoʻomoʻi i ka wela haʻahaʻa. 5 mau minuke ma mua o ka kuke ʻana e hoʻohui i ka wī

Hoʻopili nā pēpili a me nā lids no ka hoʻolele me ka wai wela a me ka soda, e holoi lewa a hoʻolilo i 10 mau minuke ma luna o ka mokuahi. E kāohi i ka lids. Eia kekahi, hiki ke hoʻomālamalama i ka ipu i loko o ka umu - kau i nā kēla ma ke kāwele kelepona a hoʻoiho mālie i ka umu i 100 mau kiʻekiʻe.

Hoʻalahalaha mākou i nā pīni wela a me kahi i loko o nā ipu, uhi ʻia me nā lids a waiho i loko o kahi pā nui i piha i ka wai wela. Ma ka lalo o ka pā e poina e waiho i ka lole x b! Māhina mākou i nā kīʻaha 12 mau minuke ma hope o ka hoʻolapalapa ʻana, e līwī me ke ʻaka, e huli i lalo.

Hoʻouna mākou i nā pīni laila i loko o nā pā i hoʻopaʻa ʻia

Ma hope o ka hoʻomoʻaʻana, e hoʻoneʻe i nā hua ʻōmaʻomaʻo i loko o kahi tōmato no ka waiho ʻana ma kahi wahi anu.

Canned green beans i kamato no ka hoʻoilo

Wahi a kēia ʻano, hiki iā ʻoe ke kuke wale i ka asparagus, akā ʻo ka ʻuala keʻokeʻo maʻamau hoʻi. Pono e hoʻolapalapa i mua a hiki i ka kuke ʻia, hoʻohui ʻia i ka pā kulu ma kahi o ka legume, a laila e ukali i nā loiloi o ka ʻaha.