Meaʻai

ʻO ka ʻai ʻala me nā mea ʻai "Rainbow"

ʻO Salad "Rainbow" kahi laʻa maʻalahi ia no kahi pāina i hoʻolaʻa ʻia me nā mea ʻai, i kēia ʻano me ka moa moa. Loaʻa paha ka kuke ʻeneke i nā koho mea kuke like ʻole - hiki iā ʻoe ke hōʻiliʻili i nā ʻano ʻano ʻaka like ʻole i loko o kahi pākuʻi. ʻElua mau mea nui - ʻuala a ʻāpala me ke kīpī e pono, pono ke koena o ka lau ʻai e hoʻopiha i ka kīʻaha me ka ʻono a me ka waihoʻoluʻu. ʻO ka huala no kahi pākala o ka laupala me ka ʻiʻo Rainbow hiki ke mākaukau mākaukau, no ka laʻana, ka mayonnaise like ʻole, a i ʻole kāwili ʻia i ke kalima home no kou makemake.

ʻO ka ʻai ʻala me nā mea ʻai "Rainbow"

No laila, e hoʻomākaukau i kahi ʻulala o nā mea ʻai me nā lau ʻai i ka "Rainbow", koe wale nō i ka huaʻai, nā ʻuala a me nā mea kanu hou, kahe i ko lākou ʻili. A laila e wili, e kau i nā bola. Lawe mākou i nā papa pākuʻi nui e like me ka helu o nā mea kipa a lawelawe i nā ʻāpana o kēlā me kēia malihini, mai poina e pili i ka pā. No ia mea, pono ʻoe i nā ipu liʻiliʻi - nā mea i hoʻohui ʻia, i nā hihia koʻikoʻi, kūpono nā peʻa liʻiliʻi a me nā bola.

  • Ka manawa ʻai: 1 hola (me nā meaʻai ʻai kuke)
  • Nā Mahu Kūʻē: 2

Kūpono no ka hoʻomākaukau ʻana o ka huati o nā lāʻau ʻai me nā ʻiʻo "Rainbow"

  • 250 g kaʻaʻa kohu;
  • 300 g o nā ʻuala;
  • 100 g kāloti;
  • 100 g beets;
  • 60 g o ka ʻōpio keʻokeʻo;
  • 70 g lū;
  • 30 g o nā lau hou;
  • 30 ml o ka aila ʻoliva;
  • 20 g pata;
  • 20 ml apple cider cuka;
  • 15 g gula;
  • cumin, lepo ʻulaʻula ʻulaʻula;
  • ka paakai.

He ʻano e hoʻomākaukau ai i ka huapalaʻi o nā lāʻau ʻai me nā ʻiʻo "Rainbow"

Hoʻomaka mākou me nā pateta. Hoʻomaʻemaʻe mākou, ʻoki i loko o nā ʻāpana liʻiliʻi, waiho i ka wai anuanu, holoi a holoi holoi i ka paupa. A laila, hoʻokomo i ka ʻuala i loko o kahi kolu, i ka wā e kahe ai ka wai, kau i ka kāwele.

Holoi i nā ʻuala mai ka pauku

I loko o kahi pāla e hoʻomoʻa ai mākou i ka ʻaila ʻoliva a i ʻole aʻaila ʻuala ʻaila, hoʻohui i ka kirīmi. Hoʻ hoʻolei mākou i ka ʻuala ʻia i loko o ka aʻa i hoʻomoʻa ʻia, kōpaʻa a hiki i ka palupalu, paʻakai ma ka hopena, kāpīpī me nā hua caraway.

Māhuahua i kahi pā i kahi hapa o nā ʻuala.

E kau i ka ʻuala i ka pā o ka pā

A laila, e ninini iā ​​mayonnaise i loko o ka sauceboat a waiho i ka waena o ka pā, e puni ana iā mākou e hana i ka ulana pele.

E hoʻokomo i ka paila me mayonnaise ma ka waena o ka pa

ʻO ka kāloti, kohu ʻia i loko o ko lākou pulu, ka ʻili ʻia i kahi pālahalaha paʻakai, ka paʻakai e hoʻāʻo ai, waiho i ka ʻaoʻao o nā ʻuala.

E hoʻomoʻa i nā kāloti hoʻolapalapa a kau i ka pā

ʻO ka ʻala keʻokeʻo keʻokeʻo, kapa ʻia ʻo ia i ka laʻu, ʻoki ʻia i loko o nā pupu māmā hapa. E kau i ka aniani i loko o kahi kīʻaha, e hoʻohui i ka kō, ka kō a me ka paʻakai liʻiliʻi, paʻili me kou mau lima, e waiho no ka mau minuke. A laila e pālahalaha ma hope o nā kaloti, e kāpīpī me ka ʻulaʻula ʻulaʻula.

Mākaʻaha i ka ʻuala ʻala

E holoi ʻokiʻoki i ka lettce i loko o kahi kīʻaha me ka wai anuanu, e hoʻomaloʻo ia i kahi kāwele a i ʻole ma ka kāwele pepa, ʻokiʻoki iā ia i nā ʻāpana. Hoʻopili mākou i kahi pai o nā mea kanu maikaʻi, hoʻohui i ka ʻai me nā mea kanu, ninini i ka aila ʻoliva, e pālahalaha kokoke i ka ʻala.

E hoʻokomo i ka palaoa a me nā greens ma kahi pā

Hoʻokiʻoki mākou i ka moa momona - hoʻoneʻe i ka ʻiʻo i nā iwi, hoʻoneʻe i ka ʻili. Hoʻonohonoho mākou i ka ʻai i loko o nā fibers, kau ma hope o nā greens.

E kau i ka moa momona i ka kihi o ka pā

Kipi i ka beets i loko o ko lākou paʻi, e maloʻo i ka wai anuanu, maʻemaʻe, hoʻomoʻa i kahi kōkaʻaka kō. Hoʻopili i nā beets me kahi puna o ka vīne, kahi pahu kahi o ka paʻakai a me kahi tīpoki o ke aila aila maikaʻi. E hoʻokomo i ka beets ma waena o ka ʻai a me nā ʻuala. E lawelawe koke i ka ʻūlani hua ʻai me ka ʻiʻo "Rainbow" i ka papaʻaina.

E kau i nā beets pā i ka pā

Eia kekahi lei hanohano maikaʻi aʻu i loaʻa. ʻO kaʻoiaʻiʻo, he paʻakikī ke hoʻokaʻawale i nā kikoʻī holoʻokoʻa o nā kala ma kahi papa, akā hiki iā ʻoe ke ho'āʻo kokoke e like me ka hiki. Hoʻokumu nā pilikia i ka kala kala kala, he paʻakikī ke loaʻa i ka meaʻai.

Mākaukau ka ʻūpī o nā mea ʻai me ka ʻai "Rainbow". ʻAno hoihoi!