Meaʻai

ʻO ka borsch Vegetarian me ka cauliflower a me ka zucchini

He mea maikaʻi loa ʻo Borsch me ka cauliflower a me ka zucchini no ka papa lāʻau. ʻAʻole kīpī i hoʻomākaukau ʻia e like me kēia ʻano loina i nā huahana holoholona, ​​no laila e hiki pū i kekahi ke komo i ka papahele kūloko.

ʻO nā kīʻaha lauʻaina i hānai nui ʻia i nā mea kanu, no laila he nui nā huina o nā mea e pono ai a me nā huaora. Inā mālama ʻoe i ke olakino, e ukali i ke kiʻi a alakaʻi i ke ʻano kūpono, a laila pono ke hoʻohui ʻia i kēia kiki lāʻau i kāu meaʻai maʻamau.

ʻO ka borsch Vegetarian me ka cauliflower a me ka zucchini

Inā ʻaʻole ʻoe i hoʻomākaukau ai i ka lole beetroot i hoʻomākaukau ʻia, a laila maʻalahi loa ke kuke ʻana iā ia aʻo ka wā e hoʻolapalapa ʻia nā huahana nui. Hoʻopili maikaʻi i kahi ʻikiʻoki liʻiliʻi, ʻekolu mau kāloti a me ka ʻenekini ma luna o kahi pākala, ke kālai i ka ʻōmato a me ka pepa aila momona. Kuhi mākou i nā mea kanu āpau i ka aila ʻaila hoʻokeʻo no 20-25 mau minuke, a ma ka hopena ua hoʻohui mākou i kahi ʻulaʻula o ke kāleka, i kalai ʻia ma kahi nūpepa. Hoʻohui mākou i kahi ʻāpana o nā mea ʻai i ka pā, a ma ʻāpana - paʻakai, waiho i loko o ka wai maʻemaʻe a waiho i loko o ka friji. Hiki ke mālama ʻia ka hoʻopuni ʻana i nā lā he nui.

  • Ka wā kuke: 45 mau minuke
  • Nā Mahu Kū Kūʻai: 4

Mea wai no ka Borsch Vegetarian me Cauliflower a me Zucchini:

  • 300 g o nā ʻuala;
  • 300 g o ka peʻe;
  • 150 g o Kāpena kūleʻa o Beijing;
  • 200 g zucchini squash;
  • 150 g ka lole beetroot no ka borsch;
  • 50 g o kaʻaila a me ka celery;
  • 1 pahu o ke kaila chili;
  • 7 g papa paprika;
  • 20 g nā waiū kuke i ka pauma;
  • 5 g paʻakai;
  • 5 g o ke kōʻai gula.

ʻO kahi ala e hoʻomākaukau ai i ka borsch vegetarian me ka cauliflower a me ka zucchini.

Kipaku i ka ʻuala i loko i nā ʻāpana liʻiliʻi i loko o ka ipuhī. ʻOi aku ka maikaʻi ke koho i kahi ʻuala o kahi mea i ʻole ka digestible, e hoʻokipa ʻo ia i kona ʻano i ka wā e kuke ai.

Kāhu ʻuala

Hoʻomaʻemaʻe mākou i ka cauliflower: hoʻokuʻu mākou i nā lau, nāʻeleʻeleʻeleʻeleʻeleʻele. Hōʻalo mākou i ke poʻo o ka puʻu i loko o nā kumu liʻiliʻi. E ʻoki i ka ʻala i nā pahu liʻiliʻi, ke kiʻekiʻe o ka ʻuala, a hoʻouna i nā mea a pau i ka pā.

Mākou hoʻomaʻemaʻe a hoʻomaʻemaʻe i ka cauliflower

E hoʻokaʻawale i nā lau o ka kāpena o Beijing, e ʻupī iā lākou i ka ʻōwili paʻa loa, ʻokiʻoki i nā lihi manawaleʻa. He kūpono kēia ʻano o ka wāʻoki, no ka mea e hiki ai iā ʻoe ke mālama i kahi poʻo nui o ka holoʻokoʻa.

Kā kāpena ʻo Shred Peking

ʻO ka ʻāpana maloʻo a me ka celery ua ʻoki ʻia mai nā kumu, kākā i nā greens, e hoʻopili i ka ʻuala me ka kāpeti.

Hoʻopili i ka parsley a me ka celery

Hoʻopau mākou i ka ʻili mai ka zucchini, ʻoki i ka lau i ka hapalua. Hoʻopau i kahi pupu hua me nā hua kanu me kahi papa. Hoʻokiʻoki i ka pulp i nā cubes o 1 centimeter ka nui, hoʻohui i nā mea kanu i koe.

Hoʻomaʻemaʻe mākou a ʻokiʻoki i ka zucchini

Pau i ka aniani: ninini i ka pepa paprika, pauna ʻona ʻona, kāwele piha ʻana i ka ʻōmaʻomaʻo chilli (me nā kolo a me nā ʻāpana.

Hoʻohui i nā mea ʻala, hoʻopiha i ka wai a hoʻonohonoho i ka kuke

E ninini i 2 mau wai anuanu i loko o ka ipu, e kau i ka pahu. I ka wā e kuke ai, hoʻemi mākou i ke ahi, e pani i ka pā, kuke i luna o ke ahi mālie no 30 mau minuke.

Hoʻohui i nāʻaʻahu borsch

Pehea e hoʻomākaukau ai i kahi kapa lole no ka borscht hiki ke loaʻa i ka pena: ʻO ke kākahu no ka borscht no ka hoʻoilo

Ma hope o ka hapalua hola, e hoʻohui i ka lole o ka beetroot paʻa, hui, lawe mai i kahi ʻōpala, hoʻihoʻi koke i ka wela.

E ninini i ka paʻakai a me ka kōkō kōlepa i ka hoʻāʻo, akā inā he paʻakai ka lole, ʻaʻole pono ʻoe e loaʻa ka paʻakai keu.

E waiho i ka pan no nā minuke 20 i ke kui ʻana i ka borsch.

Hāʻawi i ka pīkī palai a ninini ma nā papa

E ninini i ka borsch veggie me ka cauliflower a me ka zucchini ma nā papa wela, e kāpīpī me nā lāʻau hou, e lawelawe koke.

Kūleʻa wau i nā vegans e hoʻomohala i ka kīʻaha me kaʻaila momona ma ka māla mea kanu paha a i ʻole kulu ʻia i ka lāʻau soy. ʻAno hoihoi!