Nupepa

Kū mākou iā ʻoe i ka "Botany"!

Aloha E hauʻoli mākou e hōʻike iā ʻoe i kā mākou papahana. No ka mea, makemake mākou e ulu i nā pua a me nā mea kanu lāʻau ma ka home, e hana i kahi māla a i ʻole ka māla, a i ʻole e hoʻomaikaʻi i kā lākou māla pilikino, no nā poʻe hoʻomaka i kēia ʻoihana ʻano ʻoihana a me ka poʻe ʻoihana. Aia nō he mea e māhele ʻia me kākou a pau. Lana ka manaʻo he pono kēia pūnaewele e nā mea a pau o ʻoukou!

Kaʻana i kāuʻike

Makemake e kaʻana like i kouʻike a loaʻa i nā ʻōlelo aʻoaʻo pono? Kākau e pili ana i kāu mea kanu punahele, e pili ana i kahi ala kūpono e mālama ai i nā pōpoki, kiʻi i nā kiʻi o kāu pua a i ʻole ka pae o ka papa. E ʻoliʻoli mākou i kekahi mau mea, manaʻo a me nā ʻōlelo aʻoaʻo. Inā loaʻa kāu blog ponoʻī a i ʻole paha i nā pūnaewele me nā mea e pili ana i ka pua puaa i ulu a me nā mea kanu ulu, hiki iā ʻoe ke haʻi iā mākou e pili ana iā ia a i ʻole e paʻi i kahi kope o kāu papala ma kā mākou pūnaewele. ʻO ka mea nui ka ʻatikala a i kāu ʻatikala hoʻi e hoihoi i ka poʻe āpau.

Hiki iā ʻoe ke loaʻa i ka ʻike i ke ʻano e kākau ai a hoʻopili i kahi ʻatikala ma ka ʻāpana "Mea kākau"

Heluhelu i nā ʻatikala e nā mea kākau ʻē aʻe

Hoʻololi ʻia ʻo Botany i kēlā me kēia lā a loaʻa iā ia kahi ʻano ākea ʻē aʻe. I mea e ʻike ai i ka ʻike e pono ai, e hoʻohana i ka ʻimi ma luna loa o ka papa kuhikuhi i ka ʻākau a i ʻole ke koho i ka mea i makemake ʻia mai nā tūtula thematic (mau tag). Ke kōkua ʻana i ke poʻo ma luna o ka ʻaoʻao hiki ke kōkua iā ʻoe. Inā ʻaʻole ʻoe i ʻike i ka ʻike, e kākau iā mākou a e nīnau mākou i kā mākou mea kākau e kākau i kahi moʻolelo a i ʻole e pili ana i kēia kumuhana.

E aha aʻe?

Ke hoʻāʻo mākou e kū kū ʻole a ma i kā mākou mau hoʻolālā i nui nā mea hou a me ka pono a me nā hoʻomaikaʻi ʻana no kā mākou pūnaewele. E kipa pinepine iā mākou, ke manaʻo nei ʻaʻole mākou e hōʻino iā ʻoe. E hauʻoli mākou inā ua lilo ʻo Botanichka i hoa aloha, a lilo ʻoe i mea malihini kipa maʻamau.

Logo "Botanichki"