Meaʻai

Supa Kaʻaʻale - ʻAmelika ʻAilana

ʻO ka mea kanu ʻai i hana ʻia i nā ʻano lāʻau like ʻole me nā mea ʻala a me ka waiū - kaomi, ka ʻakaʻala, kahi ʻala, ke puhi ʻana ... E hoʻomehana ʻoe kēia pā i ka hoʻoilo a i ke ahiahi paha, e hōʻoluʻolu iā ʻoe i ka pūnāwai, e hōʻoluʻolu iā ʻoe i ke kauwela. Ma kahi huaʻōlelo, kūpono ka papa ʻaina India i kēlā me kēia makahiki a puni, ʻo ka hemahema o ka ʻai i loko o ia mau mea i ʻike ʻole ʻia, ʻike nui nā mea āpau a ʻoluʻolu. E lawe i ka manawa e hele ai a puni i ka mākeke a loaʻa nā hale kūʻai me nā mea ʻala Indian. E aʻo aku nā mea kūʻai aku pili iā ʻoe i nā ʻano mea ʻono o nā mea ʻala e hoʻonui ai i kāu meaʻai a hoʻohuli i nā kīʻaha maʻamau i nā kīʻaha maʻamau.

ʻO ka mea momona ʻo Vegetarian Puree
  • Ka wā ʻai. 1 hola
  • Nā Mahu Pahu: 6

Mea kanu no ka Sākē

  • 250 g o kaʻaila kaumaha a i ʻole kaʻaila waiū;
  • 150 g meleka pepa ʻopa;
  • 210 g o kaʻaila keʻokeʻo;
  • 230 g o nā ʻuala;
  • 180 g kamato;
  • 90 g o ka ʻala;
  • 150 g celery;
  • 120 g kāloti;
  • 3 nā kāmele ke kāleka;
  • 1 lāpū polū;
  • 5 cm kaʻa lahilahi;
  • ʻahuʻula, kinamona, coriander, cardamom, lau lau, ground paprika, aila olive;
  • paakai, ke kōhi kō;
  • nā līlī ʻeleʻele, nā ʻala ʻoliva no ka lawelawe.

Ke ʻano o ka hoʻomākaukau ʻana o ka mea kanu vegetarian sop puree

E ninini i ka ʻaila ʻoliva i loko o ka ʻāpala, a laila e hoʻokaʻawale i ke aʻa ʻala ʻokiʻoki, ke ʻala a me ke kao makana. ʻO kēia mau mau meaʻai, kahi i kapa ʻia ʻo India Triad, ke kumu kumu o nā ʻano ʻaila kaiʻai o India.

E hoʻohui i ke kāleka, kaila a me nā pākeke no ka aila ʻoliva

A laila, hoʻohui i nā mea ʻala i ka kōhu - 5-6 mau ʻōpio o nā lau, he mau lau laurel, 4 pahu o ka cardamom, kahi tīpoki o ka coriander. Hoʻokomo koke i ka hoʻolaha ʻana i nā mea ʻala o nā meaʻala.

A laila, e hoʻolei i ka ʻala ʻala i loko o ka ʻāpala, ninini i kahi punetala o ka paprika momona. Nīwī i ke aniani ma luna o ka wela i kahi mau minuke. I kēia manawa, hoʻolaha nui nā mea ʻala i loko o ka lumi kuke. Nui kēlā e like me ke kūleʻa India vegete puree ...

I kēia manawa e hoʻokomo i nā tōmato ʻokiʻoki a hoʻōki i nā mea āpau ma luna o ka wela wela a hiki i ka tōmato e lilo i ʻuala.

E hoʻohui i nā koena e koe i ka ʻāpala, kō E hoʻohui i nā bawang a me ka palaoa no kahi mau minuke E hoʻohui i nā tōmato a hoʻomohala ma luna o ka wela wela.

I ka wā e mākaukau ai ke kumu o ka ʻai, e hoʻohui i nā mea ʻai i ke koena. ʻO ka mua, kau i ka diced celery.

E hoʻokomo i ka celery i kahi kumukūʻai

Palapalaʻi i ʻeliʻoki ʻoi o nā kalaiʻi hou, hoʻouna i ka pā.

Kāleʻa i nā kāloti a hoʻohui i ka pā

ʻIke i ka ʻuala, hoʻohui i ke koena o nā mea kanu. No nā mea i hoʻomoʻi ʻia, ke ʻōlelo aku nei au iā ʻoe e koho i nā ʻano pākaha o ka ʻuala.

Kāpeti keʻokeʻo keʻokeʻo. Ma ke ala, kūpono kahi kōpala no kēia pākaha - nā kolamu Brussels, broccoli a i ʻole cauliflower.

ʻO ka hope ua hoʻokomo mākou i ka pepa pepa momona maikaʻi, ʻīwī mai nā hua a ʻokiʻoki i loko o nā ʻāpana.

Hoʻohui i nā ʻuala diced Hoʻouna mākou i ka kāpeti i ka pā E hoʻohui i ka pepa pepa

E ninini i ka wai i ka wai i loko o ka pā pa e huna piha ai nā mea kanu i ka wai. Hoʻohui i kahi lāʻau o keʻa, kahi kīnā o ke kō a me ka paʻakai e hōʻono.

Kuke no ke 40-45 mau minuke ma ka wela wela, e pani ana i ka pā me kahi pā.

Cook kuke i 40-45 mau minuke

E wili i ka paka i hoʻopau i kahi kāwili pū me nā mea ʻala. I loko o kēia manawa, e palupalu ke kinilima, a, me nā mea kanu a pau, e hoʻohuli iki ʻia i loko o nā ʻuʻu mashed.

E kuʻi i ka pala i kāwili ʻia

E hoʻohui i kaʻaila koʻikoʻi a i ʻole momona momona i nā lau i kuke ʻia, lawe mai i ka mea maʻemaʻe i kahi pua, e hoʻoneʻe i ka wela.

Hoʻohui i kaʻaila momona paha i kaʻaila

E ninini i kekahi o nā ʻāpana o ka mea kanu kāwele i kāwele i loko o ka pā lawelawe, kāpīpī ʻia me nā hua sesame uliuli, nā apo aʻa a me nā hua ʻala. Mālama i nā mea kanu vegetarian wela. ʻAno hoihoi!

ʻO ka mea momona ʻo Vegetarian Puree

Inā mālama ʻoe i nā kānāwai kūlike o ka meaʻai vegetarian a ʻaʻole i ʻai i nā huahana o ka waiʻai, a laila hoʻololi i ka waiū waiū i ka soy a i soy sour cream.