Meaʻai

Na e loa

ʻOiai ka pili o ka pīleʻa e like me kēia loiloi ua ʻōwili, huli ia i mea ʻoluʻolu loa ʻoe e hoʻomanaʻo ʻole i ka ʻiʻo.

Na e loa

ʻO ka lāʻau, hoʻoluʻu a ʻoluʻolu loa, ke kiki iʻa ka hopena maikaʻi loa. E noi aku kou home no nā mea hoʻohui, a ʻoi aku ke keu.

Mea kanu no ka Pea Supa:

  • 2-2.5 lita wai;
  • 1,5-2 tbsp. pīpī (e pili ana i ka mānoanoa āu e makemake ai i ka mea kanu);
  • 2-3 pūlohi ʻaʻai ʻole;
  • 1-2 kāloti liʻiliʻi;
  • 1 riki ʻāleʻa;
  • Ke aila ʻaila;
  • ʻO ka paʻakai, ka pepa ʻeleʻele a me ka pāpaʻi lepo - i kou momona;
  • Nā lau Bay - 1-2 pcs .;
  • Hou a ʻōleʻa paha nā greens: parsley, dill, chives.
Mea inu no ka Pea Kaʻu

Pehea e kuke ai i ka pala ʻaoa:

ʻO ka ʻoi ʻana o nā pī maloʻo ua lōʻihi ka lōʻihi ma mua o nā mea kanu ʻē aʻe, e hoʻokomo mākou i ka mea mua no ka kuke ʻana. E ninini i ka wai anuanu i loko o ka pālaʻi, e ninini i ka pī a hoʻolapalapa ma luna o ka wela wela. Ke pohō nei, hoʻemi iki mākou i ke ahi, a neʻe i ka uhi i ka ʻaoʻao, me ka pīkī ʻana o ka pī e holo i ka umu. Akā ʻaʻole mākou e ʻae i kēia, hoʻāla ʻia a hoʻoneʻe i ka ʻaihue me kahi puna.

Hoʻokomo mākou i nā pī i ka kuke

I kēiaʻano, ua ʻai ʻia ka pī (i ka hapalua hola), e hoʻomākaukau i ka ʻuala kāloti-kalaiʻa.

ʻOkiʻoki i nā kāleka liʻiliʻi a ninini iā ​​lākou i loko o ka pā me ka aila preheated. Fry, hoʻomoʻi ʻia ma luna o ka wela wela e hoʻolalelima ʻia ka ʻala, a hoʻohui i ka kārototi ʻoi ʻoi.

Hoʻokaʻa ʻia ʻo nā ʻala i loko o ka pā Hoʻokomo ʻia i kālai ʻia me nā aniani Kāleʻa i nā mea kanu a hiki i ka brown brown

Ma hope o ke hoʻoulu ʻia, hoʻomau mākou i ka kāloti me nā aniani a hiki i nā lau i nā palupalu a loaʻa i kahi kolamu gula maikaʻi, kahi e ka ʻala i ka ʻala.

Kāki i nā ʻuala a ʻokiʻoki i loko o nā ʻāpana liʻiliʻi.

Kāhu ʻuala

Lilo i pīpī, i ka manawa e hoʻohui i ke koena o nā mea kanu. E ninini mākou i nā ʻuala kuʻuna i loko o ka pālaʻi, e kāwili a hui pū a hiki i ka ʻuala ʻana o ka ʻuala (e pili ana 7 mau minuke).

A laila hoʻohui i ka roast - e nānā i ka nani o kā mākou kalo i lilo koke i! Kāwili a me ka paʻakai - e pili ana i 2/3 tbsp. paʻakai a i ʻole kāu mea ʻono.

E hoʻohui i nā mea kanu a me ka palaoa Hoʻohui i nā mea ʻala E hoʻohui i nā greens

Ma hope o kahi mau minuke 2-3 aʻe, ʻo ia ka manawa e hoʻohui ai i nā mea ʻala. E hoʻokomo i loko o ka iʻa 10-15 pcs. nā pepa pepa a me nā lau 1-2. ʻO nā mea momona ʻono, e hoʻolaha koke i ka lumi kuke! Hiki ke hoʻowahāwahā i nā mea ʻona a puni nā poʻe hoalauna i ka papaʻaina, ʻaʻole e like me nā lālā o ka hale (ʻo ka poʻe hoʻi maʻamau ʻole i nā papa mua). A e hana i ka palaʻai ʻole e ʻoi aʻe ka nani, e hoʻohui pū i kekahi o nā punetēlau o nā wai momona i nā minuke 1-2 ma mua o ka mākaukau.

Ua mākaukau kaʻaʻa māhu

E ninini mākou i ka mahiʻai ʻaʻa, ʻono a i loko o nā papa ʻaina, mālama i ka poʻe a pau a mālama pono iā mākou iho. ʻAno hoihoi!