Meaʻai

Pie a maikaʻi

I loko o nā kīʻaha he nui o ka honua, ua mākaukau nā pōpoki blueberry, a ua ʻoluʻolu kēlā me kēia ma kona ʻano ponoʻī. ʻO ka palaoa no ka pīpī blueberry hiki ke pu, sand, a i ʻole, e like me kēia maʻa i kēia ʻano, me ka ʻala ʻono a me ka pata. Ke manaʻoʻiʻo nei wau i ka mea nui i loko o kahi pīpī blueberry e hoʻomānoakoa i ka hoʻopiha e ʻokiʻoki ʻia i loko o nā ʻāpana a mālama mau i kona ʻano. No ka hana ʻana i kēia, no kēlā me kēia kīʻaha o nā huaʻai hou, e lawe i ʻelua puna punetēa o ka palaoa a hoʻohui i ka hua keʻokeʻo. ʻAʻole wau e hoʻāʻo i ka mea ʻē iaʻu, akā heluhelu wau ʻaʻole pono ka hoʻohui ʻia o ka soda i nā waiwai i hoʻomoʻi ʻia me nā blueberries, me he mea hiki ke kāwili i ka lau māla.

Pie a maikaʻi

ʻAʻohe mea iʻike hou aʻe i kēia pā palaoa, no laila e noʻi ʻoe e mālama iā ʻoe iho i kahi ʻāpana blueberry pōkole i ke ahiahi kauwela. Pono hiki ke pale aku!

  • Ka manawa: 1 hola 15 mau minuke
  • Uihana: 8

Mea waiwai no ka hana ʻana i ka pai blueberry.

No ka laʻana:

  • 2 moa hua manu
  • 130 g gula
  • 110 g pata
  • 40 g momona momona cream
  • 270 g palaoa palaoa
  • 30 g palaoa starch
  • 5 g pulehu palaoa

No ka hoʻopiha:

  • 270 g blueberries hou
  • 60 g pata
  • Keʻokeʻo ʻōpio keʻokeʻo
  • 40 ml kaʻaila
  • 70 g gula
  • 25 g o ka māhu palaoa

Ka ʻAi ʻia Nahu Kaila.

Kuke palaoa

Kāwili i ka kōkō a me ka huaʻai. ʻAʻole pono ke kāwili ʻana i ka palu, hoʻohui wale i ke kō me nā hua hua a hiki i kahi ʻano homogeneous.

Kāwili i ka kōkō a me ka huaʻai

Hoʻōla i ka pata. Ma mua o ka hoʻohui ʻana i ka aila me kahi hui o nā kō a me nā hua, pono ia e ʻoluʻolu iki. A laila e ninini i ka ʻaila maloʻo i loko o kahi aniani i loko o kahi kīʻaha a kāwili hou i nā mea āpau a hiki i ka pae ʻana.

E ninini i ka wai i hoʻoheheʻe ʻia

E hoʻohui i nā momona momona a kāwili i ka wai wai no kekahi mau minuke.

E hoʻohui i kaʻaila momona momona

I loko o kahi kīʻaha hoʻokaʻawale, hoʻohui i ka pauka palaoa, hoʻomoʻa i ka palaoa no ka palaoa a me ka palaoa o ka palaoa, a laila hoʻohui i nā wai wai a hoʻomoʻa i kahi palaoa maloʻo. I ka wā o ke kaʻina hana, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kahi palaoa liʻiliʻi inā ka wai ka hopena.

Hoʻohui i nā kīwili i hui ʻia, kāwele palaoa a me ka palaoa.

Wehe mākou i ka palaoa palaoa i loko o kahi kolobok nui a waiho i loko o ka friji. E maloʻo maikaʻi ka palaoa a hana mākou i ka hoʻopiha.

Hoʻokomo mākou i ka palaoa palaoa e hoʻomalu

Limeʻaʻaʻaʻaʻaʻa

E kāʻei i ka pata palupalu, kōpaʻa. A laila e hoʻowalewale mākou i keʻokeʻo keʻokeʻo, kahi pālamalama liʻiliʻi a me nā māka.

Hoʻohui i ka pata, ka kō, keʻa keʻokeʻo, kaʻaila a me ka starch

Hoʻopili mākou i nā blueberries hou, holoi a maloʻo. Pono e maloʻo, me ka mea ʻaʻole pono ka hoʻopiha piha. E waiho i ka hoʻopiha no ka manawa o loko o ka friji. I kēia laʻana, hiki iā ʻoe ke huli i ka umu, pono e hoʻomoʻa i ka mahana o 170 degere Celsius.

Hoʻohui i nā blueberries

E uhi i ka lalo o ka palapala me kahi lau o ka ʻalani, e kāwili i ka pepa a me nā kihi o ka puka me ka pata. Hoʻokaʻawale i kahi 2/3 o ka hoʻokolohua mai ka paila. Kāwili i kahi kāwili (mānoanoa 1 centimeter). Hoʻonohonoho mākou i ke ʻano i loko o kēia puka, hana i kahi ʻaoʻao, a laila hoʻohui i ka hoʻopiha.

E hoʻokomo i ka palaoa i ka pā, a laila hoʻohui i ka hoʻopiha

Pono e waiho ʻia ke koena e waiho ma ka hoʻopiha ʻana, hana i kahi ʻoki kālā. Hiki i kēia ke hana i nā ʻano like ʻole: e ʻoloka i kahi papa manamana o ka palaoa a ʻokiʻoki iā ia i loko o nā lau lōʻihi, a hiki iā ʻoe ke olokaa i nā flagella ʻoki a ʻokiʻoki iā lākou me nā ʻoki a i kahi pahi ʻoi paha. Inā huki liʻiliʻi nā pahu i ka incised i mau ʻanuʻu like ʻole, e lilo lākou i mau lāʻau Kalikimaka.

Mai ke koena palaoa e hana mākou i kahi lattice

E hoʻomo i ka pōkole no 35 mau minuke (170 kekona). ʻIke mākou i kona mākaukau me ke koʻokoʻo.

Pāpī i kahi momona pīpī 35 mau minuke

Pono e hoʻohālikelike ʻia kahi pai popeberry ma mua o ka lawelawe ʻana, no ka ʻāʻī ʻia ka hoʻopiha piha ʻana.

Pie palu maikaʻi kāwele ma mua o ka lawelawe ʻana

ʻAno hoihoi!