Meaʻai

Kāleʻa i ka palaoa me ka ʻai i hoʻomoʻi ʻia a me ka sausage

ʻO ka kumulāʻau moa me nā lau ʻai i hoʻomoʻa ʻia a me ka sausage kahi meaʻono a maikaʻi loa i ka papa no kēlā me kēia lā. Maʻalahi ʻo ka kuke ʻana - ua hoʻokomo mua mākou i nā mea kanu i kā lākou lole me ka kuke ʻana, ʻo kā mākou kuke i ka moa. A laila, ʻulaʻula i ka ʻai kuke i loko o ka umu preheated a lawelawe iā lākou me ka goulash a me ka sausage. E hoʻāʻo e hana i ka papa inoa o kēlā me kēia lā. Mai nā huahana banal a me nā momona, no ka laʻana, e like me ka moa a me ka ʻuala, hiki iā ʻoe ke kuke i kahi papa kulua maoli, inā hōʻike ʻoe i ka noʻonoʻo a hana liʻiliʻi.

Kāleʻa i ka palaoa me ka ʻai i hoʻomoʻi ʻia a me ka sausage

Kūpī ʻia nā ʻuala ʻeke i loko o ka umu ma lalo o ke pālahalaha. Loaʻa ka huina maʻamau me ka paprika a me ka turmeric i kahi kala momona a me ka momona. E hoʻolilo ʻia nā mea hoʻoponopono kulina liʻiliʻi i kāu pāʻina maʻamau.

ʻO ka wā kuke: 45 mau minuke

Nā Mahu Pahu: 4

Mea kanu no ka Goulash Hake me ka Pate launa ʻia me ka ʻano ʻai

  • 500 g moa piha pulupulu;
  • 300 g saoa moa maka;
  • 500 g o nā ʻuala;
  • 350 g o kaʻaila liʻiliʻi;
  • 200 ml cream;
  • 130 g o ka pua;
  • 3 nā kāmele ke kāleka;
  • 120 g o kamato;
  • 90 g celery;
  • 1 pahu o nā kāwili chili ʻulaʻula;
  • 20 g o kaʻaila;
  • 25 g palaoa palaoa;
  • 5 g lepo turmeric;
  • 5 g paprika red red;
  • ka palaoa a me ka pata, ka pulu, ke kō, ka paʻakai, ka rosemary.

ʻO ke ʻano o ka hoʻomākaukau ʻana i ka moa goulash me nā mea i kālua ʻia a me ka sausage

Hoʻomaka mākou e kuke i ka moa pīkī me nā lau ʻai i hoʻomoʻa ʻia me ka maopopo ʻole ua ʻalī ʻia ke aniani a me ke kāleka. E kau i kahi papa o ka pata i loko o ka pā. A laila e ninini i ka aila ʻaila, hoʻolei i nā mea kanu i kulu ʻia a hoʻomau i ka wela wela a hiki i ka translucent.

Celice ʻaʻa. Kipaku i nā mea kanu sauteed. Fry ʻia me nā aniani no kekahi mau minuke.

E ʻokiʻoki i nā ʻōmato maʻa maikaʻi, ʻalohi i ka poli chili mai nā hua, ʻoki ʻia i loko o nā apo, ʻokiʻoki i kahi ʻāpana liʻiliʻi i loko o ka lau i nā lau.

E hoʻohui i nā chili, ka ʻoli a me nā tōmato i ka manawa pōkole.

E hoʻomoʻa i keʻaila i ka aila E hoʻohui i celery i ka pā Hoʻohui i ka chili, ka ʻoli a me nā tōmato i ka pā.

ʻOki ʻoki ʻia ka umauma moa i loko o nā ʻili liʻiliʻi ma waena o nā kaili, e pāloi i nā mea ʻala a ʻili i nā mea āpau no nā mau minuke, hui.

Hoʻokomo ʻia me ka moa iʻa

E ninini i kaʻaila i loko o kahi kīʻaha, e ninini i ka papa momona a me ka hoʻomohala lepo, kāwili palaoa, hoʻomoʻi i ka ʻikepili me ka whisk a hiki i ka pae ʻana.

Hoʻomoʻa nā kau i kaʻaila

E ninini i ka pāpaʻi i loko o ka pālaʻi, e lawe mai i ka ʻōpū, ka paʻakai e hoʻōla me ka ninini a kahi puna o ka puna gula (me ka walaʻau).

E ninini i ka pāla i ka pā

A laila hoʻokomo mākou i nā mīmoa moa moa, e uhi i ka pāʻai me ka uhi a hoʻolapalapa i ka wela haʻahaʻa no 20 mau minuke.

Kaʻa ʻana i ka moa palaoa ma luna o ka wela wela

Hoʻokuʻu i ka goulash pau i kā ka umu, ʻoki i nā pīpī i kekahi mau wahi.

Hoʻokiʻoki mākou i nā ʻōwili i kekahi mau papa

E hoʻomoʻa i ka ʻupena i loko o kā lākou mau kino me kahi kāloti liʻiliʻi a hiki i ka hapalua-kākela. E kāpīpī i ka puka me kahi kīʻaha ʻole-lāʻau me ka aila ʻaila, hoʻomoʻa i nā mea kanu kuke, kāpīpī ʻia me ka paʻakai a me kāu thyme. Hoʻokomo mākou i ka umu i kahi mahana o 200 degrees Celsius.

Kāleʻa i nā mea ʻai me ka kuke no ka palaoa

Hoʻokomo mākou i ke ʻano me nā lau ʻai ma ka papakū lalo, e hoʻomoʻa a hiki i ka brown brown no kahi 20 mau minuke. Ua mākaukau ʻia kā mākou mea kanu palaoa me nā meaʻai ʻai.

Hoʻomoʻa i nā mea kanu i ka palaoa

Ma kahi pā, kahi mua mākou i hoʻokomo i ka goulash me ka sarupala, a laila kuke ʻia i nā lau ʻala a me ʻūpī o ka sausage. E kāpīpī i nā mea kanu a me ka wai palahala hou, e lawelawe i ka pāʻai i luna o ka papa ʻaina.

Lā ʻia ka moa pīpī me nā ʻai i hoʻomake ʻia a me ka sausage

Ma ke ala, hiki i nā mea kanu like ʻole ke lilo i ka mea - cauliflower a me ka zucchini, nā beets a me ka broccoli, e like pū me nā moa hua like.

Ua mākaukau nā moa goulash me nā mea ʻai i hoʻomoʻi a māhala ʻia. ʻAno hoihoi!