Meaʻai

ʻO nā māla ʻakaʻaka ʻo Maraka

ʻO nā kīleʻa i ʻaʻa māraka i Maraka, he mea momona maikaʻi loa ia, kahi aʻu e kuhikuhi ai iā ʻoe e hoʻokomo i ka papaʻa ʻai. He ʻokoʻa nā ʻūpono o Lenten mai nā lau ʻai me nā cereal, eia naʻe, ʻo ka papaʻaila o ka papaʻaila i hōʻike ʻia i ka nani o ka meaʻai me ka ʻiʻo ʻole, manaʻo wau he mea ia no ke anuanu a me ka nele o ka wai. ʻIke ʻo Moroccans i nā meaʻai ʻai ma Tajine - kahi pā pā lihi kūikawā me ka pā laka paʻa. ʻO nā huahana ma ka mele o Tajine i mau leʻaleʻa no kekahi mau hola, e kau i ka momona o nā meaʻala, nā aila, nā mea kanu. I ka kuke ʻana o ka home, kahi umu a i ʻole ai ʻole ka microwave umu e hoʻopale maikaʻi me kahi pākī.

ʻO nā māla ʻakaʻaka ʻo Maraka

He mea koʻikoʻi ia i kēia loiloi no nā lau ʻai i hoʻomoʻa ʻia me nā hoahānau e hoʻohana ai i nā mea hou, momona kiʻekiʻe, ʻaila oliva maikaʻi, nā mea kanu ʻala.

  • Ka wā kuke: 45 mau minuke
  • Nā Mahu Kū Kūʻai: 4

Kūpono no ka kuke ʻana i ka ʻai i kuke ʻia me nā hoahānau Morales kemani.

  • 200 g zucchini;
  • 200 g o ka cauliflower;
  • 150 g o nā ʻala ʻoma;
  • 150 g o ka pepa ʻulaʻula ulaula;
  • 110 g nā kālai;
  • 150 g o nā pua nani;
  • 120 g o ka palaoa (palaoa);
  • 200 g o kākana;
  • 15 ml o ka suka balsamic;
  • 1 kāpala o ka wai mākau hou;
  • aila oliva oliva hou;
  • pepa, thyme, basil, rosemary, oregano, paʻakai;

ʻO kahi ala e hoʻomākaukau ai i nā mea ʻai i hoʻomoʻa ʻia me nā hoahānau hoahānau Moroccan.

ʻO ka mua, hoʻomākaukau i nā mea kanu no ka palaoa. ^ E Ha yM. E ʻoki i ka ʻili mai ka husk, ʻoki ʻia i loko o nā ʻāpana maloʻo. Hoʻokiʻoki mākou i ka ʻoliki i mākaʻi i ka wela ʻole i ka umu.

Kāleʻa nunui

ʻO nā ʻāpana o ke kīpoki ʻulaʻula i ʻoki ʻia i ʻelua ʻāpana, e hoʻoneʻe i ke ʻano me nā hua ʻoki, holoi i lalo o ka pā. Hoʻokiʻoki i ka pulp o ke kō i loko o nā cubes nui.

E ʻokiʻoki i ka pepa piula momona i loko o nā ʻāpana nui

Wehewehe mākou i loko o nā kaila waiahiʻu nui o ka cauliflower. Ke kuhikuhi aku nei wau iā ʻoe e haʻalele i ka ʻōpala mai ka ʻeha no ka mea ʻala a i ʻāpala laila, ʻaʻole kūpono ia no ka palaoa - he paʻakikī loa ia.

Hoʻopili mākou i nā loli kālā cauliflower

ʻO Zucchini zucchini ʻokiʻoki i loko o nā ʻāpana e pili ana i ka kenimika kikowaena. Inā ʻoe e kuke i ka kīʻaha i ka hopena o ke kauwela a i ka wā lohi paha, a laila e ʻalohi i ka zucchini mai ka huaʻai a me nā hua - he mau ʻāpana paʻakikī kēia o ka lau, nā mea kūpono ʻole i ka meaʻai.

Hoʻokiʻoki i ka zucchini i loko o nā apo

ʻO kā Tomato lau ʻula nāu, ua waiho ʻia ka ʻmala liʻiliʻi, ʻo ka poʻe nui e ʻoki i ka hapalua.

Kākoʻo i nā tōmato

Hoʻokomo mākou i nā huahana i ʻoki ʻia i loko o kahi pahu hohonu, hoʻohui i nā pīni a me ka palaoa, pīpī ʻia me ka paʻakai e hoʻāʻo. Hoʻohui i kahi tīpoki o nā hua maloʻo - thyme, rosemary, basil a me nā oregano. A laila e hoʻomoʻa i nā mea kanu me ka pala o ka piha i ke aniani, e ninini i loko o ka balsamic suka a ninini nui i ka aila ʻoliva. Kāwīwī i nā mea kanu me nā aila a me nā mea ʻala, waiho no 10-15 mau minuke, i nāʻu ai lākou.

I loko o kahi kīʻaha me nā mea kanu, hoʻohui i nā pīni maloʻo, ka palaoa, ka mea ʻala, ka paʻakai a me ka aila ʻaila

Hoʻalahalaha mākou i nā mea kanu i ka ʻaoʻao pā kāwele me ka uhi ʻole lāʻau ʻole, hoʻouna i ka umu i hoʻomoʻa ʻia i 210 degere. Hoʻomoʻa no 30 mau minuke. Hiki iā ʻoe ke kālai iā lākou i loko o ka umu microwave a kuke paha i loko o ka mea kuke lohi.

E hoʻomo i nā mea kanu i ka umu no 30 mau minuke i ka mahana o 210 deg

Ka Luke Mea kikino. ^ E Ha yM. I kahi pahu momona, e hoʻolapalapa i ka 400 o ka wai inu, e ninini i ka 1 punetē o ka paʻakai, a ninini i nā kuahiʻu i loko o ka wai i hoʻolapalapa ai i kahi kahawai mānoanoa. Kipi ma luna o ka wela wela no ka mau minuke 3-4, hoʻomoʻi. E ninini i 2 mau meaʻaila ʻoniʻoni oliva hou i loko o ka cereal pau, hui, uhi a uhi a waiho no 10 mau minuke.

Ka Luke Mea kikino

E kau i nā hoahānau i hānai ʻia ma luna o ka pā, i hoʻomoʻa ʻia i nā ʻai i luna.

E kau i nā hoahānau i hānai ʻia ma luna o ka pā, i hoʻomoʻa ʻia i nā ʻai i luna

Hoʻomoʻu mākou i nā mea āpau me ka wai i hana ʻia ma ka wā kuke. Hoʻopili maikaʻi ʻia i kahi pai o ka mint hou, kāpīpī i ka pā i pau. I ka papaʻaina, nā kīleʻa i hoʻomoʻa ʻia me nā kekekēne i loko o ke ʻano ʻo Moroccan e lawelawe wela.

E ninini i nā mea kanu a me nā hoahānau me nā wai i hua ʻia i ka wā e kuke ai

No nā lā wikiwiki wikiwiki, ke aʻo aku nei wau iā ʻoe e kuke i nā moa i ka moa - kahi pāʻai maʻalahi a ʻono loa i kēlā me kēia lā.

Ua mākaukau nā makana kakano i loko o Moroccan. ʻAno hoihoi!